POZNATA PEVAČICA UPALA NA IMANJE U ŠIMANOVCIMA: Pojavio se snimak sa kamera, htela da ŠPIJUNIRA takmičare "Elite", čeka se hitna odluka! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.03.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica upala na imanje u Šimanovcima, u nameri da špijunira takmičare ,,Elite".

POZNATA PEVAČICA UPALA NA IMANJE U ŠIMANOVCIMA: Pojavio se snimak sa kamera, htela da ŠPIJUNIRA takmičare "Elite", čeka se hitna odluka! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pevačica Barbi Afrika objavila je snimak na svom TikTok nalogu u kojem se vidi kako šeta Šimanovcima u potrazi za ulazom u rijaliti "Elita". Njen cilj je bio da ih špijunira, a viralni smešni snimak postao je glavna tema za šalu na društvenim mrežama.

Barbi Afrika, poznata po svom ekscentričnom stilu i kontroverznim potezima, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim najnovijim poduhvatom. Na snimku koji je objavila, može se videti kako hoda ulicama Šimanovaca, pokušavajući da pronađe ulaz u rijaliti "Elita" kako bi neprimetno ušla i špijunirala učesnike.

 

@barbiafrika Kad sam već bila pored zanima me da li kriju nešto..... #fyp #barbiafrika #balkan #zadruga ♬ original sound - barbiafrika

 


Nakon što je objavila ovaj snimak, društvene mreže preplavile su šaljivi komentari i memovi koji su se širili brzinom svetlosti. Mnogi su se našalili na račun Barbi Afrike, ističući da je njen pokušaj da se infiltrira u rijaliti "Elita" više nalikovao na scenu iz komedije nego na ozbiljan špijunski poduhvat.

Ovaj događaj je postao glavna tema rasprava na internetu, a mnogi su izrazili svoje oduševljenje kreativnošću pevačice i njenom hrabrošću da pokuša nešto tako smelo i neobično.

 

 

 

 


Barbi Afrika već duže vreme intrigira javnost svojim nekonvencionalnim postupcima i provokativnim nastupima. Njen talenat za privlačenje pažnje i izazivanje kontroverzi čini je jednom od najzanimljivijih ličnosti na domaćoj estradi. Ovaj potez samo je još jedan u nizu njenih neobičnih akcija koje je publika prati sa radoznalošću.

Iako je njen pokušaj da se šunja oko rijalitija možda bio smešan, Barbi Afrika je još jednom uspela da privuče pažnju javnosti i da postane glavna tema razgovora na društvenim mrežama. Njen neustrašivi stav i spremnost da istražuje nove teritorije čine je jednom od najintrigantnijih ličnosti na domaćoj estradi. Ostaje nam da vidimo šta će nam sledeće prirediti ova nekonvencionalna pevačica.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading