HITNO PREKINUT PROGRAM U ELITI: Anđela Šparavalo dobila NAPAD HISTERIJE, pa počela da DIVLJA, voditelj morao da je OBUZDA!

Autor:

Zadruga

05.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob Miljane Kulić sa Anđelom Šparavalo eskalirao!

HITNO PREKINUT PROGRAM U ELITI: Anđela Šparavalo dobila NAPAD HISTERIJE, pa počela da DIVLJA, voditelj morao da je OBUZDA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći tokom emisije ,,Pretres nedelje" došlo je doš žestokog okršaja Miljane Kulić i Anđele Šparavalo. Naime, Miljana je ustala za crnim stolom i iznela svoje mišljenje o Anđelinoj porodičnoj situaciji i stala na stranu njenih roditelja, koji su tokom video poziva u nedelju bili vrlo negaitvno nastrojeni prema njenoj vezi sa Bojanom Pavlović. 

U jednom trenutku Anđela se unela Miljani u lice, na šta je ona ostala pribrana, pa ju je samo rukama odaljila od sebe, ali bez ikakvog naglog pokreta. To je Anđela iskoristila, želeći da isprovocira dodatno Miljanu, te je nastavila da joj se unosi u facu, ali Kulićeva nije odreagovala na način na koji je straleta htela. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić u Eliti 7

 

- Rekla je da je agresivan, da razbija po kući, da lomi stolove i sve ostalo. Tako da je ova devojka, jako bolesna, patološki lažov, ja ne znam da li ona veruje u to što priča - rekla je Miljana i rukama odaljila Anđelu od sebe, na šta je Šparavalo burno reagovala:

- Nemoj da me guraš nasilnice - ponavljala je Anđela, a Miljana je ostala vrlo staložena:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo u sukobu sa Miljanom Kulić

 

- Ona nastavlja komunikaciju sa Bojanom i odnos, a majka prelepa žena, stres je okidač svega, od stresova se dobijaju sve najgore moguće bolesti, majka joj nema 30 kilograma sa sve krevetom, majka joj je utučena. Našminkala se, jer su joj javili da će imati poziv sa ćerkom. Oca mi je njenog žao, ona je spremna preko leševa da gazi, preko porodice - ispričala je Kulićeva. 

Voditelj Milan Milošević uspeo je da obuzda Anđelu, te ju je vratio na mesto. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading