PRVI INTERVJU MENSURA AJDARPAŠIĆA: Obelodanio detalje UGOVORA i priznao zbog čega je PRESEKAO da napusti Elitu!

Autor:

Zadruga

06.03.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon napuštanja "Elite" priznao sve!

PRVI INTERVJU MENSURA AJDARPAŠIĆA: Obelodanio detalje UGOVORA i priznao zbog čega je PRESEKAO da napusti Elitu!

Foto: TV Pink

Mensur Ajdarpašić u subotu nakon emisije "Nominacije" napustio je "Elitu", a sad je prvi put progovorio za medije i priznao zbog čega je stavljena tačka na njegov boravak u rijalitiju.

- Dobro sam. Oporavljam se, idemo na bolje, baš sam komentarisao sa mojim dragim ljudima kao da sam se iz kome probudio i došao u realnost. Osećao sam se jako loše, osetio sam da ne pripadam više tamo i da mi nije mesto. Bilo mi je preteško da sve to slušam, neshvatljive su mi te neke stvari. Previše su ljudi svoje živote dali po svaku cenu - rekao je Mensur, a onda je otkrio zašto je odlučio da napusti rijaliti.

- Zato što sam imao potrebu da se vratim nekome koga jako volim, cenim i poštujem maksimalno. Pored toga, imam i drugove koji su mi bitni i zdravi ljudi,porodicu i trenere. Odradio sam, a sa sigurnošću sada mogu da kažem da je teško da ću se vraćati više u te vode.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mensur Ajdarpašić

Ajdarpašić je priznao da mu je istekao ugovor i da nije želeo da produži svoj boravak. 

- Imao sam ugovor na šest meseci. Mogao sam da ga produžim i da se dogovaram, ali nisam bio za tu opciju. Povukao sam se, imam svoje mišljenje i stav, ali nisam želeo da se borim za reč - kaže on koji je pored porodice, posebno zbog jedne osobe odlučio da napusti rijaliti.

- Jedva sam čekao da izađem i da se vratim onoj bez koje nisam mogao. Preteško mi je palo da se odvojim od nekoga koga jako volim, a to me je sada još više vezalo i dalo mi lekciju da se ne odvajam od meni voljenih i voljene. Presrećan sam i prezadovoljan, u potpunosti je sve kako treba. Zauzet sam i oduzet, nema niko drugi osim jedne osobe.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Mensur Ajdarpašić Elita

Mensur je priznao i čime će se baviti i kakvi su mu planovi za budućnost. 

- Muzikom ću nastaviti iz hobija, imam kampanje i reklame koje dogovaram ovih dana sa ozbiljnim kompanijama. Posetiću i neke seminare koje se tiču fitnesa i akademija koju ću završiti. Jedan deo posla sam obavio u rijalitiju gde sam mnogo zaradio, toliko da mogu da odmaram baš dugo, ali neću se prepustiti slučaju. Napravio sam planove, što se tiče biznisa u ugostiteljstvu, ali ne može sve preko noći, prvo malo da uživam sa svojima - istakao je bivši rijaliti učesnik za Blic.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading