PINK SE OGLASIO NAKON MENSUROVIH SKANDALOZNIH NAVODA: Prekršio strogo pravilo, produkcija momentalno REAGOVALA!

Autor:

Zadruga

06.02.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija rijalitija "Elita" hitno reagovala nakon Mensurovih priča o ugovoru!

PINK SE OGLASIO NAKON MENSUROVIH SKANDALOZNIH NAVODA: Prekršio strogo pravilo, produkcija momentalno REAGOVALA!

Foto: TV Pink

Takmičar "Elite" Mensur Ajdarpašić postao je vođa, a njegove odluke izazvale su pravi haos u Beloj kući, ali i u spoljnom svetu. Tako je tokom jedne od jučerašnjih emisija Mensur naveo da u njegovom ugovoru stoji da niko od takmičara "Elite" ne sme ništa da mu kaže, niti da ga vređa.

Zbog ovoga se hitno oglasila produkcija "Elite". Kako je Pink preneo, Mensur je ove stavke izmislio, najverovatnije kako ne bi čuo mišljenje svojih cimera. Ajdarpašić bi zbog ovoga mogao i da bude kažnjen, kako je u rijalitiju strogo zabranjeno pričati o detaljima ugovora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mensur naveo da takmičari ne smeju da ga komentarišu

Inače, juče se na društvenim mrežama pojavila informacija i da Mensur ima tajni dogovor sa produkcijom da rijaliti "Elita" napusti 1. marta.

Podsećanja radi, prema rezultatima jedne ankete u kojoj se biralo ko će odneti pobedu u aktuelnoj sezoni Pinkovog rijalitija, prvo mesto zauzeo je upravo Mensur Ajdarpašić. To je izazvalo burne reakcije među fanovima rijalitija, s obzirom na činjenicu da ove sezone zavodnik iz Crne Gore gotovo i da nema nikakvu priču u "Eliti", te retko kad i komentariše neku temu ili dešavanje.

Ajdarpašić je sinoć uspeo da slomi Maju Marinković na komade, kad ju je u izolaciju poslao sa Urošem Rajačićem, što je njom zasmetalo. Marinkovićeva se prvo pobunila u emisiji "Izbor potrčka", a onda slomila u pušionici za vreme reklama.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mensur naveo da takmičari ne smeju da ga komentarišu

- Nemam reči, sram ga bilo, meni to da uradi. Ja znam šta je meni u glavi i koji ja problem imam, meni ovo ne treba... Ovo nije u redu - govorila je Marinkovićeva kroz suze.

- Šta ti je, što plačeš ovoliko? - upitao ju je Nenad Macanović Bebica.

- Ma ne mogu, imam nešto u glavi. Ja nemam reči... - zakukala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading