HITNA OPOMENA ZA MENSURA: Nakon oglašavanja produkcije, stigla nova informacija?!

Autor:

Zadruga

06.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija rijalitija "Elita" hitno reagovala nakon Mensurovih priča o ugovoru, odmah usledila nova opomena.

HITNA OPOMENA ZA MENSURA: Nakon oglašavanja produkcije, stigla nova informacija?!

Foto: E-Stock, Shutterstock

Takmičar "EliteMensur Ajdarpašić postao je vođa, a njegove odluke izazvale su pravi haos u Beloj kući, ali i u spoljnom svetu. Tako je tokom jedne od jučerašnjih emisija Mensur naveo da u njegovom ugovoru stoji da niko od takmičara "Elite" ne sme ništa da mu kaže, niti da ga vređa.

Zbog ovoga se hitno oglasila produkcija "Elite". Kako je Pink preneo, Mensur je ove stavke izmislio, najverovatnije kako ne bi čuo mišljenje svojih cimera. Ajdarpašić bi zbog ovoga mogao i da bude kažnjen, kako je u rijalitiju strogo zabranjeno pričati o detaljima ugovora.

Inače, juče se na društvenim mrežama pojavila informacija i da Mensur ima tajni dogovor sa produkcijom da rijaliti "Elita" napusti 1. marta, o čemu je Mensur i sam pričao tokom boravka u Eliti.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Mensur Ajdarpašić

 

Mensur neprestano spominje stavke iz ugovora i govori da će ubrzo napustiti rijliti, odnosno, da je to dogovor, a kako je strogo zabranjeno govoriti o ovakvim detaljima i iznositi ovu vrstu informacija - nema sumnje da Mensura čeka žestoka kazna zbog toga, što je takođe pravilo učešća u ovom rijaliti formatu.

Kako je Ajdarpašić već iskusan rijaliti igrač, podrazumeva se da bi ovakve stvari on trebalo da zna, međutim, gotovo svakodnevno krši pravila Velikog šefa, a fanovi na društvenim mrežama ga opominju:

- "Mensure, o tim stvarima se ne govori", "Mensur će izaći praznih džepova", "Šta je sa ovim dečkom, totalno se pogubio", "Mensur izlazi bez dinara"... - bili su samo neki od komentara na društvenih mrežama.

Republika

Foto: TV Pink

Mensur Ajdarpašić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Lena

06.02.2024 14:49

Govedo jedno! Zasto je Maju stavio u izolaciju, od toliko devojaka? Da li je zaljubljen u nju pa joj se sveti?

Dr.Erniladha

02.03.2024 22:16

Mensur je KRALJ Elite ako on ode idemo i mi njegova podrška je najaca bez Mensura i njegove podrške nejma ni mitrovicima novaca...A to da su fanovi nešto tako pisali i opominjali Mensura nije istina to je čista laž....Poruka za sve MENSUR je bio Kralj i ostaje 👑....Nadam se da nas posjeti u Dubai i da ostvari svoje snove sretno Mensura KRALJU voli te tvoja podrška💓💓💓💓💓💓