PROCURILI DOKAZI PROTIV MENSURA AJDARPAŠIĆA: Sve isplivalo na videlo, o ovoj AFERI se dugo ćutalo!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

04:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar raskrinkao nekadašnje cimera, sve isplivalo na videlo!

PROCURILI DOKAZI PROTIV MENSURA AJDARPAŠIĆA: Sve isplivalo na videlo, o ovoj AFERI se dugo ćutalo!

Foto: printscreen/RTVPink

Kao i u svakoj sezoni, učesnici rijalitija su i u "Eliti" dobili priliku da vide čestitke najmilijih za Novu godinu. Mensur Ajdarpašić se iznenadio kad na video-snimku video i bivšeg zadrugara Saleta Luksa, koji mu je snimio pozdrav. Ajdarpašić je tada poručio da se njih dvojica ne druže i da ne zna odakle mu ideja da snimi klip za njega.

Republika

Foto: Instagram.com

Sale Luks se obraća pratiocima

- Gde nađoste ovoga? Nismo se ni čuli, ni videli - rekao je Mensur tada.

Sale Luks se obratio svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram putem video-snimka. Luks je priznao da je ogorčen na Ajdarpašića, te objavio i privatne prepiske sa njim. Video je nazvao "Lažni prijatelj".

 

 

- Pošto su prošli praznici, da se obratim povodom novogodišnje čestitke za mog "brata" i "druga" Mensura. Ne glumi hodžu, totalno drugačiji lik napolju. Ujeo me je ovim ponašanjem, gde se pravi lud da se ne poznajemo. Klasična pica sa dva lica. I još mnogo toga, ko me je pitao za čestitku da pošaljem i svašta nešto... A ostaću suzdržan za neki apartman, da otkrijem ko je "Neodoljiva", ko "Slatkiš". U nastavku videa ide sve crno na belo - najavio je Luks.

Luks je potom objavio niz prepiski, gde se vidi da su više puta imali komunikaciju i razmenjivali glasovne i tekstualne poruke.

Luks je objavio i nekoliko prepiski sa Mensurovim fan profilima, koji su mu se zahvalili za čestitke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading