DISKVALIFIKOVANA UČESNICA SE JAVNO OBRATILA MENSURU: Napustila Elitu, a sada oktrila ISTINU koju je krila (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

12.12.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok u spoljnom svetu!

DISKVALIFIKOVANA UČESNICA SE JAVNO OBRATILA MENSURU: Napustila Elitu, a sada oktrila ISTINU koju je krila (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pevačica Irina Kolin, poznata po pseudonimu Irina 2Hot, nedavno je doživela nezgodu koja ju je diskvalifikovala iz takmičenja rijaliti programa "Elita". Naime, ona je imala problema sa šakom i sada je primorana da nastavi sa fizikalnom terapijom, a čak je izjavila da će možda morati i na operaciju. Ova nezgoda je definitivno uticala na Irininu svakodnevicu, ali nije sprečila da i dalje iz svog doma prati najgledaniji rijaliti.

Naime, Irina je odlučila da javno pruži podršku jednom od svojih bivših cimera, Mensuru Ajdarpašiću. Na svom Instagram nalogu, objavila je dva snimka sa zgodnim Crnogorcem, ističući koliko joj je on značajan u ovim teškim trenucima oporavka.

- Hvala, Mensuru, što me nasmeja posle terapije... Kakav kralj - napisala je bivša učesnica "Elite", po prvi put otkivši svog favorita u rijalitiju.

Inače, popularni rijaliti program "Elita" je tek počeo da se zahuktava, a već se nametnulo pitanje ko je favorit i ko će ove godine odneti pobedu i zavodljivu svotu novca koja ove sezone dostiže vrtoglavih 100.000 evra. Uprkos tome što su neki učesnici već godinama sticali fanove, na stranici društvene mreže Fejsbuk, koja se bavi popularnim rijalitijem, izašli su rezultati ankete o pobedniku ove sezone, a rezultati su, malo je reći, šokirali javnost.

Republika

Foto: ATA Images

Mensur Ajdarpašić Elita 7 Zadruga

Naime, prema rezultatima ankete, prvo mesto zauzeo je Mensur Ajdarpašić, što je izazvalo burne reakcije među fanovima rijalitija, s obzirom na činjenicu da ove sezone zavodnik iz Crne Gore gotovo i da nema nikakvu priču u "Eliti", te retko kad i komentariše neku temu ili dešavanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading