MENSUR DOBIO NAPAD: Hvata se za glavu, učesnici ga gledaju IZBEZUMLJENO (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

12.12.2023

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik Elite šokirao cimere svojom reakcijom!

MENSUR DOBIO NAPAD: Hvata se za glavu, učesnici ga gledaju IZBEZUMLJENO (FOTO)

Foto: printscreen

Aktuelni učesnik rijaliti programa "Elita", Mensur Ajdarpašić, danas je tokom porodičnog sastanka u Beloj kući, kada su učesnici birali najmoralniju osobu među njima, ustao kako bi dao svoj sud, a zatim svojom reakcijom zabezeknuo kako svoje cimere, tako i milionski audiotorijum koji prati dešavanja na imanju u Šimanovcima.

Naime, zavodnik iz Crne Gore je krenuo da iznese svoje mišljenje o takmičarima, međutim, u jednom momentu je naprasno počeo da se nekontrolisano smeje, što je potrajalo neko vreme, a zatim se uhvatio za glavu dok su ga cimeri zbunjeno posmatrali.

- U, brate, je l' moguće ovo?! Je l' moguće da je ova anketa stigla ovde? Šta je ovo, raspoložiste me danas, ljudi. Lepoto moja, kuku meni, ovo je najjača stvar koja se desila ovde... Da li je ovo moguće, ovo je top - smejao se Ajdarpašić, izazivajući slične reackije kod ostalih takmičara, aludirajući na to da među njima i nema moralne osobe.

Inače, popularni rijaliti program "Elita" je tek počeo da se zahuktava, a već se nametnulo pitanje ko je favorit i ko će ove godine odneti pobedu i zavodljivu svotu novca koja ove sezone dostiže vrtoglavih 100.000 evra. Uprkos tome što su neki učesnici već godinama sticali fanove, na stranici društvene mreže Fejsbuk, koja se bavi popularnim rijalitijem, izašli su rezultati ankete o pobedniku ove sezone, a rezultati su, malo je reći, šokirali javnost.

Naime, prema rezultatima ankete, prvo mesto zauzeo je Mensur Ajdarpašić, što je izazvalo burne reakcije među fanovima rijalitija, s obzirom na činjenicu da ove sezone zavodnik iz Crne Gore gotovo i da nema nikakvu priču u "Eliti", te retko kad i komentariše neku temu ili dešavanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
ELENA

12.12.2023 09:11

ma bravo Mensi kakva bre moralnost

Ana

12.12.2023 12:58

@ELENA - Ovo je jedina normalna i prava reakcija na iznesena mišljenja elitara o moralnim osobinama ljudi koji su predloženi kao najmoralniji. Mensur bi me razočarao da nije upravo ovako reagovao. Nasmejao se od srca budaleštinama i obrazloženjima koje je čuo. Ne kaže Đedović uzalud ,."Draže su mi tvoje 2 rečenice nego nečijih 750..". Đedović igra i režira na par ljubavnih igrokaza (Ša i Miona, Aneli Janjuš, Matora i Anita...) i nesme reći šta zaista misli jer bi mu sve igrarije i malverzacije pale i nastao bi karambol (i fizički i psihički ). Bravo za Mensura i moralnu reakciju i smeh !