MENSUR UCENIO PRODUKCIJU ZBOG BIVŠE DEVOJKE: Milica otkrila istinu uživo u programu, evo šta će se desiti ako UĐE U ELITU!

Autor:

Zadruga

22.12.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veselinovića priznala sve u emisiji "Pitam za druga"!

MENSUR UCENIO PRODUKCIJU ZBOG BIVŠE DEVOJKE: Milica otkrila istinu uživo u programu, evo šta će se desiti ako UĐE U ELITU!

Foto: ATA Images

Mensur i Milica

Bivša zadrugarka Milica Veselinović sinoć je bila gošća voditeljke Anastasija Buđić u emisiji "Pitam za druga". Između ostalog, govorila je i o svom odnosu sa bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem, kom se nedavno u "Eliti" obratila kao Drvo mudrosti.

- Kako ti je delovao razgovor sa Mensurom kada si bila u ulozi Drveta mudrosti i da li misliš da je on prodao vaš odnos zbog parfema "Šanel 5"? - pitala je Anastasija.

- Slegli su mi se utisci i stavila sam tačku na sve - odgovorila je Milica.

- Šta se dešavalo tu, da li je on tebi pisao, pa negirao? - nastavila je voditeljka.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Milica Veselinović u emisiji "Pitam za druga"

- Ja sam iznela sve dokaze i na svaku priču koja se mene tiče sam stavila tačku. Sada vidim neke stvari drugačije. Ljudi komentarišu da se posle te emisije ugasio. Videla sam klip kada je on napustio emisiju i rekao da ako ja uđem, on će izaći - odgovorila je bivša zadrugarka.

- Šta bi se desilo da ti uđeš? -pitala je voditeljka.

- Ne znam šta bi se desilo jer ja njega stvarno ne doživljavam više - priznala je Milica.

- Mensur kaže da je slobodan, ali emotivno zauzet, da li ti znaš za tu njegovu vezu i da li ti je pisao kada je bio zauzet? - govorila je voditeljka.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Milica Veselinović o Mensuru Ajdarpašiću

- Čula sam za tu vezu, ali me ne zanima... Ne znam da li mi je pisao dok je bio u vezi, jer ja sve što ima, ja sam dala. Shvatila sam da nikada nisam bila voljena - priznala je Veselinovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading