ŠOK! Evo kako izgleda Matorina ruka nakon što je NA SILU pokušala da UKLONI TETOVAŽU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.12.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora pokušala je da ukloni tetovažu koju je posvetila Aniti!

ŠOK! Evo kako izgleda Matorina ruka nakon što je NA SILU pokušala da UKLONI TETOVAŽU! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora

Jovana Tomić Matora je prekjuče pokušala na silu da skine tetovažu koju je letos posvetila Aniti Stanojlović, što je priznala kasnije u emisiji "Pitanja gledalaca".

- Šta ti toliko smeta tetovaža pa hoćeš na silu da je skineš?! Neka je, da te podseća na sve ovo - glasilo je pitanje koje je pročitao Milan Milošević.

- Nisam htela da je skinem skroz, pokazala sam Vanji u jednom trenutku, imala sam želju da precrtam... Nikada Sanjinu tetovažu ne bih sklonila, ni od jedne bivše devojke ne bih sklonila, ali ovu hoću. Nervira me što gledam u to - priznala je Tomićeva.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matorina rana nakon pokušaja skidanja tetovaže

Sinoć se pojavila u emisiji "Gledanje snimaka", a jasno se moglo videti kako njena tetovaža sada izgleda, što možete videti u nastavku ovog teksta.

Podsetimo, nakon pokušaja skidanja tetovaže, Anita je dala predlog da traži zadatak od Drveta mudrosti, kako bi u "Elitu" ušao neko ko će Matoroj ukloniti tetovažu.

- Anita, je l' si znala da je htela na silu da skloni tetovažu posvećenu tebi? - pitao je voditelj.

- Meni je jedna osoba rekla, zanimalo me je zašto je to uradila...Ne intresuje me, neću da ispada da se brinem, neka skine, ja moju neću skinuti - odgovorila je Anita.

- Što si mene terala da skinem Sanjinu tetovažu? - pobesnela je Matora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita u emisiji

- Pa dobro, da si mi rekla da skinem tetovažu od Stefana, ja bih skinula. Meni je tvoja smetala, tebi moja nije - dodala je Anita.

- Zamisli dokle to ide, to ludilo mozga, istetoviraš tetovažu za nekoga koga ne voliš?! Ova devojka je totalno poludela, ozbiljno si obolela osoba - rekla je Matora, a Anita je imala zanimljiv predlog:

- Ma radi šta hoćeš, ne zanima me. Uradiću zadatak ako hoćeš da dođu da ti skinu tetovažu, ako toliko hoćeš da je skineš - predložila je Stanojlovićeva.

- Vidi ti ovo, je**m li ti mamu u pi**u ja - rekla je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading