ANA RADULOVIĆ OTVORILA DUŠU: Pričali su da sam nadrogirana i pijana! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa voditeljka Ana Radulović gostovala je u večerašnjoj emisiji "Razotkrivanje" gde je pričala o zluradim komentarima sa kojima se susrela kada joj se paralizovalo lice!

ANA RADULOVIĆ OTVORILA DUŠU: Pričali su da sam nadrogirana i pijana! (VIDEO)

Foto: Republika

Ana je u emisiji kod Milene Videnović bila potpuno otvorena i priznala koliko su je pogađala tračarenja i to u jednom od najgorih životnih trenutaka, kada je dobila facijalis!

- Vodi emisiju nadrogirana, vodi emisiju pijana, neko je tukao voditeljku, izjavila je Ana u našoj emisiji.

Pored zdravstvenih problema o kojima je prvi put detaljno pričala, Ana je po prvi put pokazala fotografije iz porodičnog albuma. Donela je slike sa svog krštenja, zatim iz osnovne, iz srednje škole iz koje je donela i knjižicu i pokazala kakva je bila kao đak. 

Ana je iz porodičnog albuma izvadila i nikada viđene fotografije sa sinom Konstantinom, kao i suprugom Mirčetom Radulovićem, pa ovom prilikom otkrila koliko je njen muž ljubomoran kada je ona u pitanju. Pored toga otkrila je i kako je njen suprug reagovao kada mu je saopštila da će početi da se bavi javnim poslom i koliko je podržao i šta je savetovao. Takođe, Ana se dotakla i nekih porodičnih tragedija, pa otvorila dušu za "Razotkrivanje" i ispričala koji trenutak u detinjstvu joj je bio najteži. Radulovićka je pričala i o velikom udesu koji je doživela sa porodicom pre nekoliko godina i kakve je zdravstvene posledice na nju taj nemili događaj ostavio do danas. Sve ovo i još mnogo drugih zanimljivosti iz Aninog života koje niste znali, moći ćete da čujete upravo sada. Uživajte u intervjuu koji je pred vama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading