ŠOK FOTKA! ANA RADULOVIĆ ofarbana u plavo! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najlepših voditeljki na ovim prostorima, Ana Radulović, specijalno za emisiju "Razotkrivanje" pokazala je kako izgleda kao plavuša!

ŠOK FOTKA! ANA RADULOVIĆ ofarbana u plavo! (FOTO)

Foto: Republika

Ana Radulović gostovala je u emisiji "Razotkrivanje" kod voditeljke Milene Videnović i tom prilikom pokazala fotografije koje nikada do sada nisu izašle u javnost, a jedna od njih je i Ana sa plavom bojom kose i šiškama. Gledaoci emisije "Razotkrivanje" sutra od 20h na Republika.rs moći će da ocene da li je Ani bilo lepše kada se farbala u plavo ili sada kao smeđokosoj.

Među fotografijama koje je donela specijalno za našu emisiju su fotke kada je bila beba, odnosno kada se krstila, zatim kada je imala dve godine, iz osnovne, iz srednje škole, a pokazala je i knjižicu iz srednje škole i kakva je bila kao đak. Ana je iz porodičnog albuma izvadila i nikada viđene fotografije sa sinom Konstantinom, kao i suprugom Mirčetom Radulovićem, pa ovom prilikom otkrila koliko je njen muž ljubomoran kada je ona u pitanju. Takođe, Ana se dotakla i nekih porodičnih tragedija, pa otvorila dušu za "Razotkrivanje" i ispričala koji trenutak u detinjstvu joj je bio najteži. Radulovićka je pričala i o velikom udesu koji je doživela sa porodicom pre nekoliko godina i kakve je zdravstvene posledice na nju taj nemili događaj ostavio do danas.

Voditeljka je opisala koliko joj je bilo teško kada je nedavno doživela paralizu lica, odnosno facijalis i sa kakvim komentarima se susrela. Sve ovo i još mnogo toga drugog iz Aninog života uz nikada viđene fotke moći ćete da čujete i pogledate upravo sutra od 20h u emisiji "Razotkrivanje" na Republika.rs.

Inače, emisija "Razotkrivanje" koju vodi dugogodišnja novinarka zabave Milena Videnović je za veoma kratko vreme postala jako interesantna, jer se gosti kroz uspomene u vidu fotografija sećaju najlepših, ali i najtužnijih detalja iz svog života. Kako su izgledali kao deca, kako u mladosti, kako izgledaju njihovi najbliži članovi porodice, najbolji prijatelji i kako su se oni sami menjali kroz godine, u "Razotkrivanju" otkrivaju po prvi put!

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading