ŠA NAPRAVIO HAOS U SUDNICI: Svi detalji RAZVODA učesnika Elite - bivša supruga mu ZAPRETILA da je ne pominje!

Autor:

Zadruga

28.02.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Ignjatović i Nenad Aleksić stavili su tačku na svoj brak, a u sudnici je došlo do drame!

ŠA NAPRAVIO HAOS U SUDNICI: Svi detalji RAZVODA učesnika Elite - bivša supruga mu ZAPRETILA da je ne pominje!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Reper Nenad Aleksić Ša, aktuelni učesnik "Elite", potpisao je papire za razvod braka od tiktokere Vanje Ignjatović, a to je uradila i ona. Kako Pink.rs prenosi, ispred sudnice u  kojoj je Vanja trebala da potpiše papire za razvod braka nastao je opšti haos. Naime, Vanja i Ša su ušli u verbalni okršaj pre nego što su ušli u samu sudnicu, a ona mu je tom prilikom zapretila da je ne uzima više u usta.

Tenzija se osećala u vazduhu, ali ono što je sigurno, jeste da je reper sada i zvanično razveden.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Vanja i Ša na venčanju

U nedelju, prilikom intervjua sa Darkom Tanasijevićem, Aleksić se obratio svojoj, tada zakonitoj, supruzi Vanji s molbom da potpiše papire za razvod braka kako se ceo proces ne bi odugovlačio.

Takođe, Vanja je nedavno podelila fotografiju svog novog dečka, pa nije isključeno da je i ona u novoj ljubavi, te da želi što pre da se razvede i otarasi repera, kako bi ponovo stala na ludi kamen i izgovorila novom izabraniku sudbonosno "Da". Ova vest iznenadila je mnoge, a sve zanima reakcija Mione i Ša.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Vanja u venčanici

Naime, Vanja je nedavno pozirala u raskošnoj venčanici, sa cvećem u rukama, pa se pohvalila na društvenim mrežama, a reakcije nisu izostale. Momentalno joj je stiglo pregršt pitanja na temu svadbe, jer, kako je nedavno pokazala dečka i podelila zajedničku fotografiju, fanovi su shvatili da Vanja ponovo staje na ludi kamen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading