ŠA NAPUSTIO ELITU, PA SE SUOČIO SA VANJOM: Usledio žestoki okršaj, reper doživeo nervni slom!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Ignjatović se obrušila na Ša, pa mu zapretila da prestane da je spominje.

ŠA NAPUSTIO ELITU, PA SE SUOČIO SA VANJOM: Usledio žestoki okršaj, reper doživeo nervni slom!

Foto: ATAImages

Aktuelni učesnik "Elite" i poznati reper, Nenad Aleksić Ša, prilikom ulaska u aktuelnu sezonu rijalitija, otkrio je da je podneo papire za razvod braka od poznate tiktokerke, Vanje Ignjatović, ali da u rijaliti ulazi kako bi joj dokazao da je voli.

U nedelju, prilikom intervjua sa Darkom Tanasijevićem, Aleksić se obratio svojoj, tada zakonitoj, supruzi Vanji s molbom da potpiše papire za razvod braka kako se ceo proces ne bi odugovlačio.

Nenad Aleksić Ša je danas izveden iz Elite, kako bi potpisao papire i zvanično postao slobodan, a Miona Jovanović izgubila status ljubavnice. Međutim, Vanja i Ša su imali sukob ispred sudnice, a ona mu je stavila do znanja da ne želi više da ga čuje kako je uzima u usta.

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Vanja i Ša

 

Kako saznaje Pink, ispred sudnice u kojoj je Vanja trebala da potpiše papire za razvod braka nastao je opšti haos. Naime, Vanja i Ša su ušli u verbalni okršaj pre nego što su ušli u samu sudnicu, a ona mu je tom prilikom zapretila da je ne uzima više u usta.

Tenzija se osećala u vazduhu, ali ono što je sigurno, jeste da je reper sada i zvanično razveden.

Takođe, Vanja je nedavno podelila fotografiju svog novog dečka, pa nije isključeno da je i ona u novoj ljubavi, te da želi što pre da se razvede i otarasi repera, kako bi ponovo stala na ludi kamen i izgovorila novom izabraniku sudbonosno "Da". Ova vest iznenadila je mnoge, a sve zanima reakcija Mione i Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading