VODIM GA U NIŠ ČIM IZAĐEMO NAPOLJE! Miljana opet isprepadala Darjana! Evo šta je još smislila! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana donela šok odluku!

VODIM GA U NIŠ ČIM IZAĐEMO NAPOLJE! Miljana opet isprepadala Darjana! Evo šta je još smislila! (FOTO)

Foto: ATAImages, Pink/Printscreen

Učesnica Elite Miljana Kulić kaže da će novog dečka Darjana Radomirovića da vodi u Niš kad izađu napolje! Ove reči su ga isprepadale za sve pare, pa je počeo da muca posle toga dok su ga cimeri čačkali vezano za to da li će smeti da ode kod njih.

- Moj Darjan je sad ovde kao moj muž. Vodim ga u Niš posle finala, a znam da ne sme da me odbije. Ne bi mu bilo pametno da se to desi, jer će onda da doživi sudbinu istu kao što je Darko Lazić! Proganjaću ga, a od mene se niko nije sakrio - rekla je Miljana, a Darjana je posle komentarisao da je hrabar:

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana i Darjan

 

- Ne plašim se ničega. Miljana ima toliko toga da pokaže, ne mora baš toliko da bude degutantna. Neću je sputavati neka bude svoja i traio sam joj da mi pokaže više poštovanja i verujem joj da me voli i trudim se da joj uzvratim bolje a ne istom merom. Ona je ovde napaćena, izmučena i moram da pojedem malo svog ega. Hvala joj na svakoj sitnici i promeni koje je uradila za mene. 

Podsećamo, Miljanina majka Marija Kulić, nije za to da Miljana bude u ozbiljnoj vezi.

 Šta više ikom ima Miljana da kaže, kada je ona pogazila svaku svoju reč. Pokrij se ušima i ćuti. Više te niko ne žali ni zbog čega. Sve sama sebi radiš i uvek dobiješ ono što tražiš. Od zeta nema ništa. Miljana je karta za boravak i planiranje ulaska u narednu sezonu, svakom njenom rijaliti partneru do sad bila. Nemam ništa protiv toga da vreme provode zajedno, ali dalje od toga ne dolazi u obzir. Svi partneri od nje gledaju da izvuku neku korist. Ne mislim da je on loš, ali ne znam zbog čega su odmah ušli u vezu. Možda su želeli da daju do znanja bivšim partnerima da više nisu slobodni. Meni se ne dopada jer iznosi prljav veš o Sneži, zbog toga smatram da ga ni Miljana ne shvata ozbiljno. On je živeo sa njom i to treba da se poštuje - rekla je Marija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading