LETELO PERJE NA SVE STRANE! Miljana i Ivan u žestokom okršaju! Obezbeđenje ih razdvajalo, posle svađe usledio haos! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.02.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan je Miljanu uhvatio oko stomaka jer su se otimali!

LETELO PERJE NA SVE STRANE! Miljana i Ivan u žestokom okršaju! Obezbeđenje ih razdvajalo, posle svađe usledio haos! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici Elite Ivan Marinković i njegova bivša devojka Miljana Kulić ušli su u žestok sukob kada su se tokom svađe pokoškali, te je on nju uhvatio ispod stomaka i počeo da se otima sa njom, s obzirom na to da je prethodno ona nasilno uzela novac. 

Iste sekunde je u Belu kuću ušlo obezbeđenje zbog eskalacije situacije, a oni su samo nastavili da se vređaju još gnusnije, pa su ih redom razdvajali čak i cimeri. 

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana i Ivan u klinču

 

- Videćeš šta će da te snađe! Rekla sam kad sam opet ušla šta će da snađe svakoga ko mi stane na žulj, a kamoli da me nekako opsuje! Ti si mi odavno dužan, gotov si ako te ja uhvatim! Od sada nećeš imati mira! Ušla sam ovde i ostajem do kraja, a ti letiš napolje! Ti, pa tvoja Jecika - urlala je Miljana, dok je Marinković pokušavao da pokaže da ga pretnje ne dotiču:

- Možeš da mlatiš u prazno do sutra! Znamo svi ovde ko si i šta si i kako si se ponela! Ni si u rijalitiju tri dana! Bolje ne preti, nego sedi dole. Došla si i već si posle pet minuta videla kog muškarca ćeš da napadaš! 

Inače, mnoge čudi sukob Miljane i Ivana jer su nedavno, nakon što je opet ušla na imanje, imali skroz korektan odnos. On je tada čak pitao i kako im je sin Željko napolju.

- Kako mi je sin? - prvo je pitao Ivan Miljanu, na šta mu je ona rekla:

- Odlično, ide u vrtić, ide u školu umetnika, ide na sportić, na plivanje... Kad pričam o Željku sva se tresem! Odlično je, sve priča, ponekad te spomene, kaže moj tata Ivan - istakla je Miljana.

- Je l' si ponela neku njegovu novu sliku? - pitao je Marinković, koji je želeo da ga vidi.

- Nisam... Napolju se nisam odvajala od njega. Samo dva dana dok sam bila u Beču. Ne voli sport uopšte. Neće da igra fudbal. Kad vidi da ga Marija tužno gleda on kaže da ga bole noge i da zato ne može da pliva - pričala je još Miljana.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kraki

12.02.2024 18:01

Ivan se otimao sa Muljanom oko novca koji je ona otela, pa kad vec pisete pisite kako je bilo. Inace i Muljana i Ivan su smorovi