OTKRIVENA ISTINA O CRNOJ MAGIJI U ELITI: Janjuš i Ša su pod uticajem VRADŽBINA, ONA je kriva za sve! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.02.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi intervju Vivien Kurtović nakon izlaska iz rijalitija ,,Elita" otkriva veliku istinu!

Bivša takmičarka ,,Elite" Vivien Kurtović nakon izlaska sa imanja u Šimanovcima, odlučila je da progovori o svim aferama prvi put za Republiku

Naime, Vivien smo odmah uputila o najaktuelnim temama iz rijalitija, koji pomera sve granice gledanosti. Vivien je otvorila sve karte na sto o Aneli Ahmić i Janjušu, Maji Marinković, ali i o čuvenoj teoriji o crnoj magiji, koja je dosta aktuelna prethodnih dana u rijalitiju. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Vivien Kurtović Elita

 

- Meni deluje da je Janjuš odlepio za Aneli, tako mi deluje, mada sam videla snimak nakon što sam izašla da su me ogovarali, baš mi je bilo to bezveze... Nije trebalo tako da urade - priča Vivien za Republiku i nastavlja:

- Ja moram da kažem da su tamo svi pod magijom Marije Malivuk, ona je mene omađijala, pre nego što sam izašla. Krenula je da me kune da neću imati decu, da neću nasputati, ja sam se baš uplašila, morala sam da idem u crkvu, kod sveštenika da mi skine sve to što se dešavalo, jer ne znam, ni šta mi je ona uradila. Ona je išla tako imanjem i pričala svašta nešto.

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Janjuš Elita

 

Vivien je potom prokomentarisala i odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, te istakla da joj se reper u jednom trenutku svideo i da ne bi bila sigurna da ukoliko bi se vratila na imanje u Šimanovcima, da se ne bi njemu nabacivala.

- Nikad se ne zna šta bi se desilo, možda bi se tu i nešto dogodilo, nikad se ne zna. On se meni svideo u početku, jer je on krenuo da priča sa mnom kada je ušao, pa je onda on rekao da je u braku i ja sam odustala, ali kada bi situacija bila drugačija, verovatno bi se i između nas desilo nešto više.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading