IMA LI KO ZGODNIJI?! Voditeljka "Elite" javno provocira, još je nismo videli u ovom izdanju (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.01.2024

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić objavila provokativnu fotografiju, zasenila aktuelne učesnice rijalitija.

IMA LI KO ZGODNIJI?! Voditeljka "Elite" javno provocira, još je nismo videli u ovom izdanju (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka "Elite" Ivana Šopić napravila je pometnju na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju na kojoj je istakla svoje obline.

Naime, Ivana je na slici samo u crnom čipkanom brusu i mrežastim crnim čarapama, pa su joj mnogi uputili komplimente za njen izazovan izgled. Međutim, bilo je i onih koji su joj poručili da se obuče.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

 

Voditeljka je i u svojoj Instagram priči nizala objave, a u jednoj od njih se pita: "Ima li jače ribe?!" Odgovori su se nizali ispod njene seksi fotografije.

Oblači li se ona nekad, ne pitam za rijaliti. Tamo mora. Ja ovo više stvarno ne razumem. Bilo bi lepo videti je, za promenu, u nekoj odevnoj kombinaciji - samo je jedna u nizu reakcija na njegu profokativnu fotku.

Bilo je i onih koji su poželeli da je ponovo vide kao učesnicu rijalitija, gde se proslavila pre nego što je postala voditeljka.

- E da te gospon Jaško sada vidi... Bojler gospođa bi otišla u zaborav - jedan je od šaljivijih komentara ispod Ivanine objave.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivana Šopić sada je voditeljka, a nekada je i sama bila učesnica rijalitija

Podsećanja radi, Ivana Šopić široj javnosti je postala poznata kao učesnica "Zadruge", a sada uspešno vodi "Elitu". Međutim, pre voditeljskog posla Šopićka je radila u kazinu, a o tome kako se snalazila u ulozi krupijea, nedavno je govorila za naš portal. 

Rad u kazinu je kao vojnički život. Nosila sam leptir-mašnu i sako i osećala se kao muškarac. To nije kao na filmu. Neki misle da sam tamo u miniću, da me svako ko prođe šljapne po nozi i stavlja novac u dekolte, a toga nije bilo. Kao što uđete u banku i žena za šalterom vam završi posao, tako sam radila posao krupijea. Obuka je vrlo teška, u svakom trenutku sam morala da znam matematiku perfektno da ne bih nešto pogrešno podelila. Hoću narodu da približim to da u kazinu nisam radila kao hostesa, već s velikim novcem i to mi je sigurno bio najodgovorniji posao do sada. Mnogo je para prošlo kroz moje ruke i najstresnije mi je tamo bilo, da budem iskrena - ispričala je voditeljka za Republiku. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading