VODITELJKI "ELITE" SE ZBOG OVOG SVI SMEJU: Ivana Šopić nije ni svesna šta je uradila, snimak kruži internetom (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.01.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka postala hit na društvenim mrežama, neki njen urnebesni klip puštaju i po nekoliko puta, a viralni su i mimovi koje prave od njenog lapsusa.

 

 

Atraktivna voditeljka "Elite" Ivana Šopić šokirala je gledaoce kada je u uživo uključenju napravila lapsus, zbog kog joj se i nakon emisije svi smeju. 

Naime, snimak je završio na internetu, a reči koje je permutovala su smehotresne, pa je video nastavio da kruži društvenim mrežama. 

 

Foto: printskrin/instagram

Ivana Šopić napravila lapsus u programu uživo

 

- Nadamo se da će nas malo ugrejati s obzirom da je vrlo hladno u Šimanovcima, kako da ne bude hladno kad je i zima. Ali definitivno LED U ŽILAMA MOŽE DA SE SLEDI, kada pročitate reči Marka Markovića - izgovorila je Šopićka i ulepšala veče, ali i naredne dane svima koji pogledaju klip. 

Ubrzo su se pojavili i mimovi koje korisnici društvenih mreža prave od njenog lapsusa.

 

Foto: printskrin/instagram

Posle lapsusa Ivane Šopić zavrteli su se i mimovi

 

Inače, Šopićka je pre nego što je postala voditeljka bila učesnica rijalitija na televiziji Pink. 

Ona je nedavno za naš portal otkrila i čime se bavila pre nego što je postala javna ličnost. 


- Roditelji me nikad nisu usmeravali i zato mislim da sam zapravo uspela. Nikad mi ništa nisu branili, zato nisam bila željna ničega. Deca obično propuše kad se kriju, povuče ih društvo, ali ja nisam imala bilo kakve rampe i ništa nisam radila krišom. Zato sam otišla na pravi put. Život nas neće maziti, moji su znali za to i pustili su me da sve probam i na tome sam im bezgranično zahvalna. Nikad nisam bila buntovne prirode ili da sam problematična. Bila sam klasična beogradska klaberka i ranije sam mislila da je poenta da se sedne u separe da se pije s društvom i da se ide četiri puta godišnje na more. Volela sam da se družim i izlazim, ali sam uvek radila i imala svoj novac da trošim. Sve me je zanimalo, tako je i danas - ispričala je Ivana za Republiku, pa opisala kako je izgledao njen rad u kazinu: 

- Rad u kazinu je kao vojnički život. Nosila sam leptir-mašnu i sako i osećala se kao muškarac. To nije kao na filmu. Neki misle da sam tamo u miniću, da me svako ko prođe šljapne po nozi i stavlja novac u dekolte, a toga nije bilo. Kao što uđete u banku i žena za šalterom vam završi posao, tako sam radila posao krupijea. Obuka je vrlo teška, u svakom trenutku sam morala da znam matematiku perfektno da ne bih nešto pogrešno podelila. Hoću narodu da približim to da u kazinu nisam radila kao hostesa, već s velikim novcem i to mi je sigurno bio najodgovorniji posao do sada. Mnogo je para prošlo kroz moje ruke i najstresnije mi je tamo bilo, da budem iskrena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading