IVANA ŠOPIĆ ŽELI DA STANE NA "LUDI KAMEN": Veliko priznanje voditeljke "Elite" na Badnje veče!

Autor:

Zadruga

06.01.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka otkrila da ne sprema prazničnu trpezu, jer čeka muža i decu!

IVANA ŠOPIĆ ŽELI DA STANE NA "LUDI KAMEN": Veliko priznanje voditeljke "Elite" na Badnje veče!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, shutterstock

Voditeljka "Elite" Ivana Šopić otvorila je dušu na Badnje veče, te priznala zbog čega ne sprema prazničnu trpezu, kao i zbog čega je zahvalna Bogu.

- Još uvek nemam naviku da spremam praznične trpeze, pa tako ni božićnu jer se još uvek osećam kao dete. Dok ne budem imala svoju porodicu, muža i decu, što će se, nadam se, brzo desiti, i dalje uživam u tome da budem dete i da božićnu trpezu sprema moja majka, a ja da uživam i divim se tome što je ona spremila - iskrena je bila Ivana i otkrila da li se trudi da izvuče novac iz česnice:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Šopić

- Uglavnom nisam te sreće da izvučem česnicu, ali trudim se da tokom cele godine ne prepustim česnici da mi odredi finansijsku sudbinu (smeh). Gledam da se trudim da radim na sebi, na karijeri, da zaradim, pa da se, samim tim, ne oslanjam na česnicu, a bilo bi mi vrlo drago da paricu izvučem ove godine. Gledam da budem vredna tokom cele godine.

Na samom kraju, priznala je da je zahvalna na svemu što joj je podario Bog.

- Nikada nisam ljuta na Boga, čak i u nekim trenucima kada krivimo sudbinu, Boga ili neku silu, uvek smatram da je Bog na kraju taj koji nam daje ono što je najbolje za nas, i kada nam se učini da je neka više sila kriva za loše situacije koje nam se dešavaju... Na kraju, posle nekog vremena, se uvek ispostavi da je to bilo dobro za nas. Poštujem svaku Božju odluku jer on radi uvek za nas, iako nam se to nekada tako ne čini - zaključuje Šopićeva za "Pink.rs".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Ivana Šopić u emisiji "Amidži šou"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading