ŽELJKO MITROVIĆ SE OGLASIO IZ LONDONA: Na Božić uradio nešto NEVEROVATNO, svi gledaju u ŠOKU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović se vozi rikšom, svira i peva usred Londona!

ŽELJKO MITROVIĆ SE OGLASIO IZ LONDONA: Na Božić uradio nešto NEVEROVATNO, svi gledaju u ŠOKU! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Porodica Mitrović ove godine Božić, najradosniji hrišćanski praznik, provodi u Londonu, odakle se danas oglasio Željko Mitrović, direktor i vlasnik Pink Media Group, i ponovo pobrao sve simpatije korisnika društvenih mreža, koji njegov novi potez nazivaju "carskim"!

Mitrovići su sa svojim mnogobrojnim pratiocima na mrežama podelili delić privatnih, porodičnih trenutaka iz Londona, čime su oduševili sve, a sada je Željko ponovo prevazišao sebe! Naime, Željko se u srcu Londona vozio u rikši, iz koje je uživo, na svoj način, izveo čuveni božićni hit Maraje Keri "All I Want For Christmas Is You".

Republika

Foto: Instagram.com

Željko Mitrović se oglasio iz Londona

- Išli brzo ili sporo, stići ćemo prerano. Umreti valjda znači predati se jačem, a roditi se svakako znači predati se nama! Kad malo bolje razmislim kakvi smo, ono prvo mi uopšte ne izgleda tako loše - poručio je Željko i dodao:

- Žeks iz Londona, direktno sa rikše i pevanjem jedne od svojih omiljenih pesama, čestita rođendan svima koji danas slave, naravno i Hristu! P.S. Srećan Božić! - poručio je MItrović.

Republika

Foto: Instagram.com

Željko Mitrović se vozi u rikši

Inače, on u Londonu puni baterije za jak start Nove 2024. godine, za koju ima velike planove, o čemu je nedavno govorio na Pinkovoj novogodišnjoj žurki.

- Polako se pale motori za poletanje jer svašta najavih za ovu godinu, uključujući i priču o carstvu nebeskom u mom Teatru Odeon, a carstvo nebesko nije ništa drugo već obično carstvo bajki, a te bajke svakako imaju svoju istoriju, koja ne moze biti zakopana zauvek, tajne izbrisane iz istorije i zaboravljene u vremenu uvek pronadju svoje novo lice, i novi trenutak - rekao je Mitrović pre samo nekoliko dana, prenosi "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading