CAR NI NA ROĐENDAN NIJE ŠTEDEO ALEKS: Umesto poklona i čestitke servirao joj OVO (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.01.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratioci na društvenoj mreži ubeđeni da se Filip ovom objavom obratio Aleksandri lično.

CAR NI NA ROĐENDAN NIJE ŠTEDEO ALEKS: Umesto poklona i čestitke servirao joj OVO (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić, proslavila je svoj 26. rođendan, a mnogi su u objavi Filipa Cara prepoznali da upravo Aleks.

Iako su svi očekivali da joj bivši verenik sa kojim čeka dete, bez obzira na sve nesuglasice, čestita divan dan, on je uradio nešto drugo zbog čega se može zaključiti da njih dvoje uopšte nisu u dobrim odnosima, kako je Nikolićka posle poslednjeg raskida tvrdila.

Štaviše, Car je ni na rođendan nije štedeo, već joj je poslao skrivenu poruku, ako je suditi po tome što je objavio u svojoj instagram priči, u kojima se obično i prepucavaju bivši partneri.

- Kad je golub na zemlji, jede ti iz ruke. Kad poleti, po*ere ti se na glavu. Ljudi isto - stoji u Filipovoj objavi. 

Republika

Foto: printscreen

Filip Car zaintrigirao pratioce objavom

Inače, Aleksandra, iako je u završnoj fazi trudnoće, nije propustila priliku da svoj rođendan proslavi sa svojim fanovima. Na svom Instagram profilu je otkrila da je sve spremno za žurku, čime je obradovala svoje pratioce i pokazala svoju vedru i pozitivnu energiju.

Čestitke su samo pristizale, a ono što je posebno privuklo pažnju jeste činjenica da Aleksandra nije podelila rođendansku čestitku Filipa Cara, oca svog deteta, te su mnogi zaključili da joj Filip nije čestitao rođendan, te da trenutno nisu u dobrim odnosima.

Zbog toga su njegovu drugu objavu povezali sa Nikolićkom, te zaključili da je proziva čak i na rođendan. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading