GRUDI PRŠTE NA SVE STRANE! Voditeljka Elite pokazala bujno poprsje, muškarci poludeli zbog kadra! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.01.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šopićka je pre voditeljstva radila u jednom kazinu, pa je za Republiku govorila o tome kako se snalazila u ulozi krupijea!

GRUDI PRŠTE NA SVE STRANE! Voditeljka Elite pokazala bujno poprsje, muškarci poludeli zbog kadra! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka Elite Ivana Šopić objavila je novu fotografiju na instagramu, a najviše je ovim potezom obradovala muškarce koji su gledali najviše u njeno bujno poprsje! Šopićka se slikala dok je bila u provodu sa drugaricama, a inače na svojim društvenim mrežama redovno objavljuje provokativne fotografije, pa dobija pregršt pozitivnih komentara na račun svog izgleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

 

Na slici se takođe vidi da Ivana pije vino, a inače je više puta pričala da u provodu uživa za sve pare, ali ne meša alkohol, pa nakon izlaska retko kada ima glabovolje.

Inače, Šopićka je pre voditeljstva radila u jednom kazinu, pa je za Republiku govorila o tome kako se snalazila u ulozi krupijea.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Šopić

 

Rad u kazinu je kao vojnički život. Nosila sam leptir-mašnu i sako i osećala se kao muškarac. To nije kao na filmu. Neki misle da sam tamo u miniću, da me svako ko prođe šljapne po nozi i stavlja novac u dekolte, a toga nije bilo. Kao što uđete u banku i žena za šalterom vam završi posao, tako sam radila posao krupijea. Obuka je vrlo teška, u svakom trenutku sam morala da znam matematiku perfektno da ne bih nešto pogrešno podelila. Hoću narodu da približim to da u kazinu nisam radila kao hostesa, već s velikim novcem i to mi je sigurno bio najodgovorniji posao do sada. Mnogo je para prošlo kroz moje ruke i najstresnije mi je tamo bilo, da budem iskrena.  

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading