U ELITU STIGLE INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Sve isplivalo na videlo, KRUPNA LAŽ će je koštati debelo!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka saznala informaciju koja nije tačna!

U ELITU STIGLE INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Sve isplivalo na videlo, KRUPNA LAŽ će je koštati debelo!

Foto: Tv Pink

Voditeljka Ivana Šopić sinoć je ušla u "Elitu" zbog emisije "Pitanja novinara". Dok je Đedović razgovarao sa Jovanom Cvijanović o pratiocima na Instagramu, Dok je Ivana vodila emisiju, Marko Đedović uključio se u razgovor sa Jovanom i izrekao informaciju koja nije tačno.

Međutim, poznato je da Đedović vrlo često voli da zbija šale sa takmičarima.

- Ljubavi ako te je preventivno blokirao, ovog bisera sam ja preporučio - na šta je Ivana dodala: "Sad već imaš 300 hiljada pratilaca, ma šta te briga sad već imaš preko 150 hiljada."

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Cvijanović Instagram

Nakon ovog obaveštenja, stranice na Instagramu počele su da objavljuju prave brojke, a fanovi su bili u šoku da je Jovani saopštena ova fatalna greška. Nikome nije jasno da li je samo reč o lapsusu, ali publika poznavajući Đedovića, jasno je bilo da je samo hteo da podrži Jovanu da se malo više opusti.

Ostaje pitanje da li je Đedović namerno izneo lažnu informaciju kako bi utešio Jovanu ili je jednostavno došlo do lapsusa u direktnom prenosu. Javno mnjenje je podeljeno, a ova situacija svakako budi interesovanje kod gledalaca.

Foto: ATA Images

Jovana Cvijanović i Peđa Medanović

Ova situacija je izazvala dosta pažnje na društvenim mrežama, a interesovanje za emisiju "Pitanja novinara" se dodatno povećalo nakon ove situacije, jer su svi čekali da čuju Jovanu, budući da je u poslednje vreme dosta aktuelna njena afera sa Peđom Medenicom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading