KAMERA USNIMILA TAJNI RAZGOVOR: Đedović izdao Aneli INSTRUKCIJE, skovali plan za Janjuša!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta mora da radi u rijalitiju!

KAMERA USNIMILA TAJNI RAZGOVOR: Đedović izdao Aneli INSTRUKCIJE, skovali plan za Janjuša!

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić je suočena sa izazovom u svojoj emotivnom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem. Naime, Janjuš po povratku u "Elitu" odbija da pruži novu šansu njihovoj vezi, a kao razlog navodi Anelino ponašanje dok je on bio van rijalitija. Posebno ga je pogodilo to što se Aneli raspitivala za Alena tokom novogodišnjih porodičnih poseta, te je otkriveno da je starleta ranije gajila emotivna osećanja prema misterioznom muškarcu.

U pokušaju da pomogne Ahmićevoj, Marko Đedović je obavio razgovor sa njom i dao joj instrukcije kako da se ponaša u odnosu sa bivšim košarkašem, a kamera je uhvatila njihov razgovor, iako su sve vreme šaputali.

Nemoj da se plašiš da kažeš Janjušu kako se osećaš. Nemoj da skičić i njištit. Budi iskrena, moraš da otvoriš dušu i da kažeš šta ti je na duši. Lepo, normalno - rekao je Đedović.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Marko Đedović i Aneli Ahmić Elita

Šta misliš, kad će se desiti razgovor? - upitala je Aneli.

- Možda čak i sutra - istakao je Đedović.

- Da ja njemu prođem? - upitala je Aneli.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Marko Đedović i Aneli Ahmić Elita

- Rekao sam ti, polako samo. Ja ću teren da ispipam. Mani se dan, dva svađe sa Majom, sad se fokusiraj na razgovor sa njim. Moraš da budeš iskrena - kazao je Đedović.

Podsećanja radi,učesnica "Elite", Aneli Ahmić, juče je izvedena, kako bi otišla na suđenje. Naime, bivši izabranik, Asmin Durdžić, zajedno sa sadašnjom partnerkom, Stanijom Dobrojević, pokrenuo je postupak za oduzimanje deteta Aneli, što je ona priznala svojoj cimerki, Mioni Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nadica

20.01.2024 09:34

Kakvo je đubre ovaj Đedović - isti je kao Mića!!! Onoliko je pljuvao Anitu i vređao sve njene zato što je slala poruke, a štiti ovog ološa od Aneli, iako je javno rekla majci da je švaler čeka i pitala da li se razveo!!!! On nije ni prijatelj Janjušu, kao ni ostali, jer pokušava ponovo da mu nametne ovog ološa, iako je je u emotivnom haosu zbog brata!!! STRAŠNO!

Melanija

20.01.2024 09:52

Đedović je toliko providan u ulozi insajdera redakcije da je ga više od pola igrača ne brenuje.