IVANA ŠOPIĆ SPREMNA DA POKAŽE DEČKA: Sa njim je godinama, a ovo je jedini razlog što ga SKRIVA!

Autor:

Zadruga

01.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka "Elite" priznala da bi volela da stane na ludi kamen!

IVANA ŠOPIĆ SPREMNA DA POKAŽE DEČKA: Sa njim je godinama, a ovo je jedini razlog što ga SKRIVA!

Foto: ATA Images

Ivana Šopić

Voditeljka Ivana Šopić ne krije da je emotivnu ispunjena, ali svog partnera za sad još nije pokazala javno. Ona je otkrila da nju ne može neko da zavede ako joj se udvara klasičnim "forama", već da ima mnogo više faktora koji su potrebno da bi se zaljubila u neku osobu. 

Ivana je govorila o svom partneru, pa otkrila da bi volela da ga pokaže javno i da sluti da će se to dogoditi, pošto samo čeka njenog partera da odluči da se pokaže, jer nije deo javnog sveta. 

- Udvarača ima uvek, bilo ih je i u 2023. Lagala bih kao žena kada bih rekla da mi to ne imponuje, ali sam ja neko ko je jako težak za osvajanje, teško dajem pristup novim ljudima u svom životu. Treba znati sa mnom, ne padam na ta klasična udvaranja iz časopisa. Prvenstveno, mora da mi neko uđe pod kožu, energetski legne, da mi bude tu, da mi se nađe, da postane deo mog života da bismo posle mogli sve. Neko ko je sada u mom životu definitivno nije neko ko mi je poslao ruže na kućnu adresu ili mi napisao simpatičnu doskočicu, prišao mi u kafiću, već su to osobe i prijatelji i emotivni partner koji je jako dugo tu, trajao i istrajao. Lojalnost, energija i tvoja sam - govorila je voditeljka "Elite". 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Šopić

- Lagala bih kada bih rekla da ne bih volela da stanem na ludi kamen, ali ne smatram da je brak uspeh i pobeda u životu. Prema mom mišljenju, uspeh i pobeda jesu naći nekog ko će u tebi da probudi najbolju verziju, ko te neće sputavati već bodriti, pa da li se to zove veza, vanbračna zajednica, ljubavni odnos ili sutra brak, to je svejedno. Ako sutra ne stupim u brak, volela bih da imam pored sebe osobu koja me bodri, koja me ne sputava i zbog koje mogu mirno da spavam, a ako se sutra odlučim da stupim u brak, to će biti neko s kim je i veza funkcionisala. Naučila sam da ne treba čovek da se vodi definicijama u životu, mislim da one mnogo koče. Čovek treba da se prepusti, da gradi odnose koji mu prijaju, pa kako god ih sutra on nazvao i definiciju dao. Momka ne krijem od očiju javnosti, nisam od onih koji smatraju da sreća treba da se čuva da je neko ne bi pokvario - to su primitivna razmišljanja. Ako je čovek siguran u svog partnera, mogu da paradiraju svaki dan po gradu zajedno i budu najjavniji par na svetu, a da im niko ne može ništa ukoliko stoje na dobrim temeljima. On nije deo javnog života, to je isključivo njegova odluka, a verujte mi da bih ja bila najsrećnija ako bi on sutra tu odluku promenio... A kako vreme odmiče, čini mi se da je sve bliži toj odluci - poručila je za Pink.rs Ivana Šopić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading