ANELI URINIRA U GAĆE: Snimak tera na povraćanje, sve se desilo za CRNIM STOLOM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.01.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok priznanje će vas ostaviti bez teksta!

ANELI URINIRA U GAĆE: Snimak tera na povraćanje, sve se desilo za CRNIM STOLOM! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Milena Kačavenda danas su se poverile Marku Đedoviću da im se tokom boravka u rijalitiju "Elita" javio ozbiljan problem i da više nemaju kontrolu nad svojim telom u pojedinim situacijama. 

Naime, njih dve su priznale da im se dešava isti problem, tačnije u naletu svađe ne mogu da se iskontrolišu, pa kad počnu da viču desi im se da uriniraju u donji veš. 

Milena je prva ispričala kakav problem ima, a onda se nadovezala i Aneli, koja je uverena da joj se to dešava od stresa, ali je i otkrila da joj se tako nešto prvi put desilo mesec dana nakon što se uselila na imanje u Šimanovcima. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita

- Ja se proderem, pa se up*šam - priznala je Milena Kačavenda. 

- U istom smo problemu. Nikad mi se to nije desil... Počelo mi je to nakon mesec dana. Da li možeš da veruješ? Sve je to od stresa - rekla je Aneli. 

- To je ono kad urlaš iz peta - nastavila je Kačavenda. 

- Ja kad se previše proderem, to se meni prvi put ovde desilo. Meni se to napolju nikad nije desilo - objašnjavala je Ahmićeva. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Inače, Anelin život je jako zanimljiv publici rijalitija, pogotovo jer je mnogo detalja i sama iznela, a Ahmićeva ne krije da je imala jako punu prošlos i da je mnogo rizikovala zbog čega je mogla da završi iza rešetaka. 

Mnogo sam rizikovala u prošlosti sa nekim poslovima i radila sam stvari koje su zakonom kažnjive. Svesna sam od početka bila toga u kakvu se priču upuštam, ali nisam imala izbora. Čovek mora da bude snalažljiv. Da su me za jedan posao uhvatili bila bih na robiji danas - rekla je ona, a cimeri su je pitali da li je moguće da nije našla regularan i legalan posao:

Te priče oko zatvora, već sam napolju sve ispričala. Bilo je prilika da radim regularne poslove i normalne, ali je zarada bila mala. Zato sam krenula drugim putem. Mnogo rizičnijim.

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Aneli Ahmić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljuba

03.02.2024 18:30

Pa ovo je za nevjerovati!Da objavljujete da dvije žene pišaju u gaće.Ako one o tome razgovaraju pa ne mora se objavljivati.