OTKRIVENE NOVE INFORMACIJE O UROŠU STANIĆU: Uznemirujuće scene rastužile sve, pao u DEPRESIJU!

Autor:

Zadruga

29.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić pao u depresiju zbog Janjuša.

OTKRIVENE NOVE INFORMACIJE O UROŠU STANIĆU: Uznemirujuće scene rastužile sve, pao u DEPRESIJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U razgovoru sa voditeljem, Uroš Stanić priznaje da je duboko razočaran u svog prijatelja Marka Janjuševića Janjuša, ističući da se oseća odbačeno od kako je Janjuš započeo vezu sa Aneli Ahmić. Uroš primećuje da se odnos između njega i Janjuša drastično promenio otkako je Janjuš u vezi sa Aneli, što ga je veoma pogodilo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

 


Uroš ističe da je bio posvećen tome da se pomiri sa Aneli zbog prijateljstva sa Janjušem, ali da je očigledno da je njihova veza uticala na Janjuševu distancu prema njemu. On naglašava da je njih dvoje imali fantastičan odnos pre Anelinog povratka, ali da se situacija drastično promenila od tada. Uroš je primetio da se Janjuš nije javljao dva dana nakon pomirenja, nadajući se da je to privremeno, ali je shvatio da se situacija produžila.

- Jako sam loše. Trudio sam se da spustim loptu sa Aneli, jer mi Janjuš znači, ali je očigledno da je ona uticala na njega. Dok ona nije započela vezu sa njim, naš odnos je bio fantastičan. Ćaskali smo i pričali. Kad su se pomirili, dva dana mi se nije obratio, mislio sam da je to trenutno, da je se uželeo, pa da treba da mu dam malo vremena, ali se to odužilo. Ja ovo nisam zaslužio. Nikada ga nisam izdao, dok je ona radila šta je radila, dok on nije bio ovde - kazao je Uroš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić Elita

 


Anelino ponašanje prema Urošu izaziva osećaj odbačenosti

U razgovoru sa Darkom, Uroš iznosi svoje emotivno stanje, opisujući kako se oseća kao da je odbačen. On ističe da se trudio da bude podrška Janjušu, ali da je Anelino ponašanje prema njemu bilo izuzetno loše. Uroš naglašava da ne razume Anelinu netrpeljivost prema njemu, posebno imajući u vidu da su je njeni najbliži pozdravljali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zadruga (@zadruga)

 


Uroš Stanić otvara srce i deli svoje emotivno iskustvo sa javnošću, ističući da je duboko povređen Janjuševim ponašanjem nakon pomirenja sa Aneli Ahmić. Uroš ističe da je bio posvećen prijateljstvu sa Janjušem, ali da se oseća kao da je odbačen i izneveren.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading