ZAJAHALA GA KAO RAGU: Aneli se popela na Janjuša, pa dala sve od sebe da mu priušti UGOĐAJ ZA PAMĆENJE (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni par iz "Elite" ne prestaje da na sebe navlači gnev gledalaca.

ZAJAHALA GA KAO RAGU: Aneli se popela na Janjuša, pa dala sve od sebe da mu priušti UGOĐAJ ZA PAMĆENJE (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti par Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš svojim ponašanjem u Beloj kući sve više iritiraju javnost, pa je tako jedan snimak na kome mu je ona priredila ugođaj za pamćenje izazvao burne reakcije fanova.

Naime, Aneli se popela na Janjuša, pa dala sve od sebe da mu priušti masažu dok je on, kako su neki konstatovali, ležao pod njom kao raga. 

Iako su učesnici "Elite" ozvaničili svoju vezu u rijalitiju, mnogi osuđuju njihovo previše slobodno ponašanje pred kamerama, s obzirom na to da oboje napolju imaju decu. 

- Ovako prave ugledne majke jašu tuđe muževe - samo je jedan od komentara u nizu.

Inače, Ahmićka je u trenerci opkoračila Janjuša koji je ispod nje ležao go do pasa, i uživao u njenim dodirima po leđima i vratu, kao i težini celog njenog tela kojim ga je pritiskala.

Podsećamo, ovo nije jedini prizor koji je izazvao revolt kod pojedinih fanova rijalitija, jer njih dvoje sve vreme imaju i žestoke akcije ne obazirući se na situaciju koju su iza sebe ostavili u stvarnom svetu. Iako su se bili udaljili zbog Anelinog ponašanja u Beloj kući za vreme Janjuševog odsustva usled porodične tragedije koja ga je zadesila, on joj je na kraju sve oprostio i obnovio odnos sa njom. 

Posle svega između njih dvoje još više su se rasplamsale strasti, pa koriste svaku priliku da budu intimni, a Ahmićka je svojoj sestri poručila da porodica nema potrebe da se toliko stresira zbog njenog ponašanja pred kamerama, te naglasila da to što radi nije ništa strašno.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading