PRIPREMITE KESU ZA POVRAĆANJE! Ovaj potez Aneli Ahmić izaziva MUČNINU, Janjuš ni ne sluti šta ga čeka u rehabu!

Autor:

Zadruga

27.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je zgrozila javnost ovim postupkom, šok-snimak kruži internetom.

PRIPREMITE KESU ZA POVRAĆANJE! Ovaj potez Aneli Ahmić izaziva MUČNINU, Janjuš ni ne sluti šta ga čeka u rehabu!

Foto: youtube.com/pink.rs

Ženka rase džek rasel, kojoj je Marko Janjušević Janjuš dao ime Vesna, pokazuje svoju nestašnu stranu već u ranom uzrastu. Kao i svako štene, Vesna je iskoristila priliku da ukrade par zalogaja hrane, ovog puta kiflu. Aneli je bila svedok ove nestašluke i brzo reagovala, vrativši napola pojedenu kiflu nazad u kutiju. Snimak ovog događaja brzo se proširio društvenim mrežama, izazivajući burne reakcije ljubitelja životinja.

Nakon što je snimak objavljen na Instagramu, gledaoci su burno reagovali, izražavajući svoje nezadovoljstvo postupkom Aneli Ahmić. Mnogi su komentarisali da ovakvo ponašanje može dovesti do zahteva za oduzimanje psa, te su osudili njeno postupanje. Ova situacija izazvala je veliku polemiku na društvenim mrežama, a komentari su se nizali, izražavajući različite stavove o postupku Aneli Ahmić.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Uprkos ovom događaju, Aneli je pokazala sreću i zadovoljstvo dok je isticala da je par razgovarao o braku, dok je Janjuš izrazio želju da se upusti u bračne vode sa Aneli. Oboje su otvoreno govorili o svojim planovima za budućnost, ističući da su razgovarali o ozbiljnim koracima u njihovoj vezi.

Ova situacija je još jednom pokazala kako su društvene mreže postale platforma za brzu i masovnu razmenu mišljenja, te kako pojedini događaji mogu izazvati burne reakcije javnosti. S druge strane, emotivna veza između Anelie i Janjuša i njihovi planovi za budućnost i dalje su predmet interesovanja javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
dušanka

28.01.2024 05:25

ANELI JE ZLO U SVAKOM POGLEDU, PRVO MI JE BILO ŽAO JANJUŠA, ALI VIŠE NIJE...SLIČAN SE SLIČNOM RADUJE...MAJA MARINKOVIĆ JE HIT I SVE JE U PRAVU...KAO I TAKI...