PORODICA JOVANE CVIJANOVIĆ PROŽIVLJAVA HOROR ZBOG NJENIH AFERA SA SPORTISTIMA: Besni kao ris zbog svega što je iznela, strahuju za ono što je tek čeka!

Autor:

Zadruga

28.01.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Jovane Cvijanović se oglasila za medije, pa otkrila šta Jovanu čeka po izlasku iz Elite.

PORODICA JOVANE CVIJANOVIĆ PROŽIVLJAVA HOROR ZBOG NJENIH AFERA SA SPORTISTIMA: Besni kao ris zbog svega što je iznela, strahuju za ono što je tek čeka!

Foto: ST/Dragan Kadić, Profimedia, Tanjug/AP, Starsport

Jovana Cvijanović izazvala je opštu pometnju, kada je u Eliti iznela brojna poznata imena, kako na estradi, tako i imena poznatih sportista, sa kojima je, kako tvrdi, imala aferu, iako je većina njih u braku.

Između ostalog, ona je spomenula Peđu Medenicu, Nikolu Kalinića, Andriju Živkovića, ali i Uroš Račića, koji joj, navodno, slao gole fotografije.

Njena sestra bila je oštra u komentarisanju ove situacije, te je istakla da je čitava njihova porodica iznenađena tvrdnjama koje je Jovana iznela, prilikom čega je sve što je ona izgovorila okarakterisala kao jednu notornu laž.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com

Jovana Cvijanović

 

- Nikolu Kalinića nikana nije upoznala. Ništa nisu imali. Oni čak ni brojeve telefona nisu razmenili. S Peđom Medenicom se poznaje iz kafane, ali dalje od toga ništa nije bilo. S Urošem Račićem se čula putem društvenih mreža. Čuli su se dok on nije bio u emotivnoj vezi sa pevačicom Emom Radujko. Sa Andrijom Živkovićem je imala nešto, čuli su se dok je on bio u Solunu, posle su se videli i u Nišu, on je tada bio slobodan, to je bilo 2021. Muž Helene Topalović je iz Loznice, ja ne znam zbog čega je ona njega i spomenula - rekla je Jovanina sestra.

Ivana se nadovezala na tužne koje bi poznati momci mogli da pokrenu protiv njene sestre, pa je otkrila da će i sama Cvijanovićeva morati da prizna da je slagala sve.

- Mi kao porodica smo šokirani i kivni na nju, jer ne znamo što ona iznosi sve ovo. Jedina istina je da ona nije imala ništa sa njima. Jovana kad bude izašla iz Elite, potvrdiće da nije imala ništa sa njima, jer je sve što je rekla velika laž. Niko od nas je ne podržava u iznošenju laži - zaključila je ona za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading