ŠOKANTNO! Jovana Cvijanović RASTURILA vezu Eme Radujko i Uroša Račića? Poseduje EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE, otkriveni detalji njihove AFERE!

Autor:

Zadruga

27.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Cvijanović priznala da ima eksplicitan sadržaj fudbalera Uroša Račića.

ŠOKANTNO! Jovana Cvijanović RASTURILA vezu Eme Radujko i Uroša Račića? Poseduje EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE, otkriveni detalji njihove AFERE!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nemanja Pančić, Profimedia

Prošle noći usledio je prava estradna bomba, kada se u rijalitiju ,,Elita 7" desilo veliko priznanje Jovane Cvijanović, po zanimanju pevačica, da je imala aferu sa fudbalerom Urošem Račićem, koji joj je, kako je i sama ona priznala, slao eksplicitne fotografije. 

Jovana Cvijanović je prošle noći progovorila o svim detaljima, te istakla da Uroša nije upoznala, ali da su se samo dopisivali preko društvene mreže Instagram u nestajuećm režimu, kako za to ne bi postojali dokazi. Međutim, Jovana ističe da i dalje u telefonu poseduje fotografije i dokaze da je imala dopisivanja sa svim poznatim momcima, čija su imena isplivala u poslednjih nekoliko nedelja. 

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Cvijanović

 

- Saznali smo za jo. Koliko je trajala tvoja priča sa fudbalerom Urošem Račićem? - upitao je novinar Jovanu. 

- Nismo se upoznali, samo smo se dopisivali preko Instagrama - objasnila je Jovana. 

- Da li ti je on slao golišave fotke, koje si slikala? - upitao je novinar. 

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Cvijanović Elita

 

- Da, ali nisam slikala, to sam se šalila. Jesam se šalila. Ništa posebno... Muvakanje, gde igra, šta, kako, ništa posebno, i dopisivali smo se preko trenutnih poruka, nije to nešto ni dugo trajalo... - objasnila je Jovana. 

Na društvenim mrežama se poteglo pitanje da li su baš zbog Jovane Cvijanović raskinuli pevačica Ema Radujko i Uroš Račić, budući da se preko noći desio njihov raskid i to tik nešto pred početak rijalitija ,,Elita". 

Foto: Instagram.com printscreen

Ema Radujko i Uroš Račić

 

Podsetimo, Ema je govorila u svojim intervjuima da je u pitanju samo daljina i da su shvatili da više nisu jedno za drugo, no, mnogi veruju u teoriju da se u njihovu vezu umešala Jovanna Cvijanović. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading