ONA JE KAO KOBAC, ZGRABIĆE JANJUŠA KAD SE NAJMANJE BUDE NADAO! Lepi Mića raskrinkao Marinkoviću, evo u šta sumnja! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli ima drugarski odnos pored ljubavnog s Janjušem, ali je Maja neko ko igra na kartu strasti!

ONA JE KAO KOBAC, ZGRABIĆE JANJUŠA KAD SE NAJMANJE BUDE NADAO! Lepi Mića raskrinkao Marinkoviću, evo u šta sumnja! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnik Elite Lepi Mića kaže da će Maja Marinković da preotme Marka Janjuševića Janjuša u potpunosti i da će ga razdvojiti skroz od Aneli Ahmić, ali da samo čeka pogodan trenutak. On kaže da je Marko između dve vatre jer se Aneli i Maja bozre za njegovu naklonost, ali je ubeđen da će Maja da pobedi u ovoj igri.

- Aneli ima drugarski odnos pored ljubavnog s Janjušem, ali je Maja neko ko igra na kartu strasti. Janjuš je sad ranjiv i treba mu pažnja, a Maja zna kako da postupi. Poznaje Janjuševe slabosti, ima da ga smota kad se najmanje bude nadao i oteće ga Aneli. Ova će moći posle toga samo da čupa kosu s glave. Maja je kao kobac, dobro će da ga smota - pričao je Mića, a kako je Maja sve slušala iz prikrajka, samo se nasmejala, pa se stiče utisak da baš ovaj plan imna u glavi.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević

 

Inače, Maja i Janjuš svađali su se u tok današnjeg dana za crnim stolom, pa su od vike i dreke pucali zidovi, a sve je počelo zbog komentara koji je imala Aneli. 

-  Ja sam se u Janjuša zaljubila, mi se volimo, njih dve su otkačene bivše. Maja bi na keca sada spavala sa Markom, čak mu je ulazila u krevet - rekla je Ahmićka, rekla je ona, pa se košarkaš ostrvio na Marinkovićku:

Foto: printscreen/RTV Pink

Maja Marinković

 

Ti si mene mazila onu noć, htela si da se j*beš sa mnom, a pričaš da se Aneli nenormalno ponaša. Vas dve nemate nikakav kredibilitet, one su kao slobodne i mogu da se j*bu po celoj kući. Ti nema napolju sa kim se nisi j*bala, sa svim oženjenim muškarcima. Po kojim ti pravima pričaš o Aneli, bila si sa svakim oženjenim, svi redom košarkaši oženjeni su spavali sa tobom?

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djole

26.01.2024 21:45

Baba Vanga se povampirila, uzivo u Eliti