SA JANJUŠEM POSLE RIJALITIJA BEŽIM IZ ZEMLJE! Aneli iznela šok detalje svog plana, evo gde bi da ode kad prođe veliko finale! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.01.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On bi se preporodio pored mene! Napolju ne bismo bili pod pritiskom i sve bi se kockice složile!

SA JANJUŠEM POSLE RIJALITIJA BEŽIM IZ ZEMLJE! Aneli iznela šok detalje svog plana, evo gde bi da ode kad prođe veliko finale! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Učesnica Elite Aneli Ahmić osamila se u dvorištu Bele kuće sa nekoliko cimera, pa je ispričala šta bi najradije uradila posle rijalitija, u slučaju da sa Markom Janjuševićem Janjušem ostane u dobrim odnosima.

- Kad bismo pričali o tome šta bi bilo kad bi bilo... Zamišljam Janjuša i mene da smo u srećnoj vezi, sve cveta oko nas... Dobijemo na primer dete i odemo da živimo preko. To mogu da zamislim u glavi. Kako bežimo daleko od ovog cirkusa, negde gde niko ne može da nas smatra i dira. Mislim da je on sada van sebe. I dalje pati za bratom i pitanje je kad će da se sabere. Sve je to normalno, ništa mu ne zameram - pričala je Ahmićka, pa je dodala:

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- On bi se preporodio pored mene! Napolju ne bismo bili pod pritiskom i sve bi se kockice složile. Ovo je naravno samo moja fikcija. Ne znači da će se to i desiti. Naravno, volela bih da se desi jer nisam spremna da u potpunosti prekinem kontakt i odnos sa Markom. Ipak smo mi imali to što smo imali. 

Inače, tokom dana Marko Janjušević Janjuš pričao je sa Aneli Ahmić o pomenu njegovog pokojnog brata Mihaila Janjuševića, budući da se uskoro navršava 40 dana od njegove smrti.

Videću, četvrtak da krenem negde oko podneva, nema šanse da krenem u petak ujutru. Ja ću to reći, ma kakvi. Šanse nema... Taman tu noć u četvrtak veče da stignem, ako stignem tamo negde, da krenemo sutradan u podne - istakao je bivši košarkaš.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading