NUDIO MI JE MILIONE DA MU BUDEM PRATNJA! Jovana Cvijanović otkrila šok-detalje o nepoznatom udvaraču! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.01.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu narodu da dokažem više šta je istina, a šta ne - žalila se učesnica!

NUDIO MI JE MILIONE DA MU BUDEM PRATNJA! Jovana Cvijanović otkrila šok-detalje o nepoznatom udvaraču! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Jovana Cvijanović poverila se cimerima, pa im je ispričala da joj se jednom prilikom udvarao imućan muškarac, koji joj je nudio milione, samo da se pojavljuje sa njim na večerama po gradu. Ona je istakla da ga je odmah odbila, ali da bi danas plivala u novcu da je prihvatila ponudu.

- Svakakvi muškarci su se lepili za mene. Bilo je onih koji su mi nudili bogatstvo, samo da izađemo na večeru. Nije bilo reči o seksu, samo o druženju. Bez obzira na sve nisam pristala, a mnogi ne veruju da je to istina otkako se pojavila ova navodna afera s Peđom Medenicom. Ne mogu narodu da dokažem više šta je istina, a šta ne - žalila se učesnica. 

Foto: ATA Images

Jovana Cvijanović i Peđa Medenica

 

Inače, pevač Peđa Medenica danima se nalazio u centru skandala otkako je učesnica "Elite"  Jovana Cvijanović otkrila da je sa njim imala aferu, koja je trajala kako ona kaže, iako je on oženjen, a romansa im je pukla kad je ona saznala da mu je supruga u drugom stanju, a da je on trudnoću skrivao od nje. 

Peđa se dugo nije oglašavao, a sad je za domaći medij govorio o svojoj karijeri. 

- Teže mi je da radim sa drugima iskreno. Kad nešto uradim za sebe, ne razmišljam puno, snimim pesmu, a kad radim za druge onda mi je tu, ajde da kažem, malo veći teret. Ali dobro, nije to puno strašno, i drugi kolega kad uzme pesmu prvo je čuje, pa onda proceni da li je za njega ili nije - istakao je Peđa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading