PIJANA SAM SE KOCKALA, DETE ME NIJE ZANIMALO! Miljana Kulić nikad iskrenije o poroku, evo šta je rekla o majci Mariji!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moja majka nikad nije volela Zolu. Ona zna da mi on muze pare, ali znate kako je kad se pusto žensko zaljubi.

PIJANA SAM SE KOCKALA, DETE ME NIJE ZANIMALO! Miljana Kulić nikad iskrenije o poroku, evo šta je rekla o majci Mariji!

Foto: youtube.com/pink.rs

Učesnica Elite Miljana Kulić kaže da se pijana kockala u vreme kada je bila u vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, te je tada živela tako što je svakodnevno trošila novac na gluposti, umesto na rođeno dete. Ona se prisetila svoje buntovne faze, pa je spomenula i majku Mariju Kulić, koja ne odobrava vezu sa Zolom.

Foto: pixabay.com, ST/Nebojša Mandić, ATA Images

Miljana i Marija Kulić

 

- Kockala sam se pijana i tako sam najviše novca umela da gubim. Dođem sa topkom para u kockarnicu, Zola tako u istom stanju kao i ja, pa nije bio u stanju da me spreči. On još više ne zna s novcem, ja sam luda, ali on je još luđi. Najgore je što je istina da u to vreme nisam vodila računa o sopstvenom detetu. Moj Željko je trpeo, ali je srećom imao i sada ima moju majku - rekla je Nišlijka, pa je dodala:

Foto: Instagram.com

Lazar Čolić Zola

 

- Moja majka nikad nije volela Lazara. Ona zna da mi on muze pare, ali znate kako je kad se pusto žensko zaljubi. Volela sam ga mnogo šta da radim, pa i danas imam ponešana osećanja. Majka me je jednom zakkela rečima: "Ako ponovo uđeš u vezu s njim, ja ću lično da se postaram da dete ne viđaš". Znam da bi me pustila da vidim dete, ali te pretnje su zbog njenog straha. Zola moju majku nikad nije cenio i logično je ga ne podnosi. Vređao je najgore moguće, a ja sam ćutala jer sam bila zaljubljena. Nikad nije delovao dobro po mene, ali je trebalo da uradim glavom o zid da to shvatim!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading