SAOPŠTENA SKANDALOZNA INFORMACIJA O ZOLI: Član produkcije srušio Miljani svet, izgubila i dvomesečni honorar!

Autor:

Zadruga

11.01.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić donela drastičnu odluku nakon što joj je saopštena informacija o Zoli!

SAOPŠTENA SKANDALOZNA INFORMACIJA O ZOLI: Član produkcije srušio Miljani svet, izgubila i dvomesečni honorar!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sinoć se u "Eliti" odigrala emisija "Pitanja gledalaca", a jedno od pitanja voditelj Milan Milošević pročitao je Miljani Kulić. Pitanje se odnosilo na njen odnos sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je diskvalifikovan iz rijalitija nakon što ga je samoinicijativno napustio.

- Zar ti nije smešno što ti Zola nije dao ni da te zagrli, pa je bežao da spava u radio, a onda je prešao preko svega pa je ušao sa tobom u vezu, a onda ste i radili na bebi, zar si ti toliko naivna, tačno se videlo koje su mu namere? - glasilo je pitanje koje je pročitao Milan.

- Sve je tačno, ali je on potencirao da imamo se*s. On je odbijao da uđemo u vezu zbog njegove porodice, a kada je ušao, on je meni vređao majku, pa me je peckao za stolom, pa je pričao kako je gledao klipove, pa da sam ja zaljubljena u Bojanu. On šta izazove u meni to i dobije, on je meni bila najveća ljubav i ostao, verovatno ću ga vremenom preboleti, ali nijednog nisam kao njega volela. Spremna sam sve da uradim za njega. Mnogo me je poremetio njegov odlazak, a znam da se on meni kleo u sve - rekla je Miljana, pa dodala:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić u emisiji "Pitanja gledalaca"

Nema mi ništa smisla bez njega, nije mi dobro ne mogu da se opravim, sve me podseća na njega, ne mogu sama da izađem iz tog problema. Meni je bilo sumnjivo da li me voli, sumnjala sam u sebe, a ubeđivala sam sebe da li me voli. Rekao mi je da je prestao da kocka, a smatrala sam da će se promeniti kada dobijemo dete, i da će naš život ići u pravom smeru. On je meni pričao za taj film i za sve što se dešava sa njim. On se meni stalno kleo da me voli - pričala je Kulićeva.

Milan je otkrio Miljani informaciju u koju ona nije želela da poveruje.

- Miljana on je ovde ušao u dugovima - otkrio je Milan.

- On je meni rekao da nije tako. Kleo mi se drugačije - dodala je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milan saopštio Miljani da je Zola imao dugove pre ulaska u "Elitu"

Bojana Pavlović je pokušala da joj otvori oči, te istakla da je Zola pričao kako bi "pre bio u zatvoru, nego sa Miljanom", kao i da mu se svidela Stefani Grujić.

- Ne pitajte me ništa, ovo što je bilo, bilo je, ovo je moja odluka. Sledeća dva meseca dajem honorar njemu, verujem u ljubav i u novac koji imam - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading