ZOLA SE VANREDNO OBRATIO NAKON RASKIDA SA MILJANOM: Sve otkrio o TAJNOM PLANU, Kulići će doživeti NERVNI SLOM kada saznaju!

Autor:

Zadruga

15.01.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola uputio šok poruku, nakon raskida sa Miljanom Kulić!

ZOLA SE VANREDNO OBRATIO NAKON RASKIDA SA MILJANOM: Sve otkrio o TAJNOM PLANU, Kulići će doživeti NERVNI SLOM kada saznaju!

Foto: Pink

Poslednjih dana, javnost je potresla vest o diskvalifikaciji bivšeg učesnika rijalitija "Elita 7", Lazara Čolića Zole. Ovaj kontroverzni mladić, koji je stekao popularnost učešćem u drugoj sezoni poznate TV emisije "Elite", našao se u centru pažnje nakon objavljivanja fotografije koja je izazvala pravu buru na društvenim mrežama.

U jeku skandala vezanog za trudnoću Miljane Kulić, Zola je na svom profilu na društvenoj mreži objavio fotografiju uz poruku. Ova enigmatična poruka izazvala je lavinu komentara i spekulacija o pravom značenju Zolinih reči.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lazar Colic (@zola_je_)

 

- Mnogi su pokušali da me ocrne, a nisu znali da mi crno zapravo najbolje stoji! - napisao je Zola u opisu fotografije, koja je pokrenula lavinu komentara. 

Nakon objavljivanja sporne fotografije i poruke, javnost je bila podeljena. Dok su neki osudili Zolin postupak kao neodgovoran i neprikladan, drugi su ga podržali ističući da je reč o njegovom ličnom izrazu i načinu izražavanja.


Zola je, svojom pojavom u medijima, često bio tema brojnih naslova i tračeva. Njegova harizma i nekonvencionalan stil života često su izazivali interesovanje javnosti, ali i kontroverze.

Foto: Pink

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić

 


Iako je diskvalifikovan iz rijalitija "Elita 7", Lazar Čolić Zola i dalje ostaje zanimljiva figura javnosti. Njegova objava na društvenim mrežama samo je dodatno podgrejala interesovanje za njegovim daljim potezima i izjavama. Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati njegova medijska karijera i da li će uspeti da povrati poverenje publike.

Lazar Čolić Zola svoju popularnost stekao je kao učesnik rijalitija "Elite", gde je svojim harizmatičnim nastupima i intrigantnim ponašanjem privukao pažnju publike. Međutim, njegova kontroverzna priroda dovela ga je do niza skandala i konflikata sa drugim učesnicima. Ipak, Zola je uspeo da zadrži vernu grupu fanova koji su ga podržavali kroz sve izazove.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading