MILJANA KULIĆ SE VRATILA U ELITU! Obezbeđenje je sprovelo po Šimanovcima (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.01.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz Elite, a sada je uhvaćena ispred kapije!

MILJANA KULIĆ SE VRATILA U ELITU! Obezbeđenje je sprovelo po Šimanovcima (FOTO)

Foto: e-stock

Tokom večeri došlo je do neočekivanog obrta u rijalitiju "Elita", nakon što je Miljana Kulić diskvalifikovana zbog nasrtaja na Nenada Macanovića Bebicu. Međutim, situacija se brzo promenila kada je, kako se navodi u domaćim medijima, Kulićeva vraćena na imanje u Šimanovcima.

Naime, kako se može videti na fotografijama koja su uslikane u Šimanovcima ispred kapije studija televizije Pink, kontroverzna Nišlijka je najpre vreme nakon diskvalifikacije provela na obližnjoj pumpi, a zatim je u pratnji obezbeđenja sprovelo nazad, prenosi Blic, verovatno samo kako bi uzela lične stvari.

Podsećanja radi, kontroverzna učesnica "Elite", Miljana Kulić, odlukom Velikog šefa diskvalifkovana je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja. Ona je, naime, tokom današnjeg dana u više navrata imala sukobe sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a kako se vidi na snimku koji je sada osvanuo na društvenim mrežama, Nišlijka ga je udarila šoljom u glavu.

Kulićeva je prišla Macanovićevom krevetu i, dok je on spavao, prišunjala se sa šoljom u ruci i zafrljačila ka njegovoj glavi. Učenici koji su bili pristuni u spavaćoj sobi su odmah pritrčali kako bi je razdvojili od njega, a zatim je hitno i izvedena iz Bele kuće.

Snimak možete pogledati OVDE.

Republika

Foto: e-stock

Miljana Kulić na pumpi nakon diskvalifikacije

Inače, na adresu Bele kuće stiglo je pismo Velikog šefa u kojem je naglašeno da će Miljana morati da plati nikad veću kaznu - 100.000 evra!

Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić hitno diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja. Televizija Pink će potražiti sto hiljada evra u skladu sa ugovorom koji je potpisala. Pozdrav, Veliki šef - pročitala je Marija Malivuk, kao ovonedeljni vođa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

24.01.2024 03:16

I opet ce,za 2 meseca,kada bude skapirala da je Zola nece,i da ne moze da ode u Bech,da salje cvece shefici,da moli kuka i place da je vrate.Pa ce da je vrate,eto Boze,oni su sazaljivi...hahahahahahaha jaoo bruka i sramota