PRVO ZOLINO OGLAŠAVANJE NAKON MILJANINE DISKVALIFIKACIJE: Njegova reakcija naterala Kulićevu da HITNO reaguje! (VIDEO)

Autor: O.B./G.D.

Zadruga

23.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika vam donosi prvi razgovor Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole nakon diskvalifikacije!

PRVO ZOLINO OGLAŠAVANJE NAKON MILJANINE DISKVALIFIKACIJE: Njegova reakcija naterala Kulićevu da HITNO reaguje! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Kontroverzna učesnica rijalitija ,,Elita 7" Miljana Kulić hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovana je ove večeri, zbog njenog agresivnog i bezobraznog ponašanja. Naime, Kulićeva je nasrnula na bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebicu, zbog čega je doneta odluka da hitno bude izvedena sa imanja u Šimanovcima. 

Foto: e-stock

Miljana Kulić diskvalifikovana

 

Poznato je da je Veliki šef najavio da će tokom sezone biti nulta tolerancija na nasilje, budući da se televizija Pink bori protiv svakog oblika maltretiranja. Kulićeva je večeras prekršila jedno od najstrožijih pravila života u rijalitiju, zbog čega je definitivno diskvalifikovana. 

Portal Republika našao se u Šimanovcima, gde smo uhvatili Miljanu kako razgovora ni manje, ni više, nego sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, koji se nalazio u Beču. Kada joj je čuo glas, Zola nije mogao da sakrije da je šokiran, jer nije znao o čemu se radi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Halo, ej Zola, gde si? Je l' možeš da uključiš kameru? - počela je Miljana. 

- Šta se dešava? - upitao je Zola, pa uključio video poziv. 

- Uključi kameru! Je l' me čuješ? Je l' me vidiš? Loš ti je internet! Odjekuje, ne čujem te! - priča Miljana kroz osmeh, kada je ugledala Zolu, pa nastavila:

- Na pumpi! Čoveče, na pumpi! Snimi da vidim ko je s tobom!

Kulićeva je prišla Macanovićevom krevetu i, dok je on spavao, prišunjala se sa šoljom u ruci i zafrljačila ka njegovoj glavi. Učenici koji su bili pristuni u spavaćoj sobi su odmah pritrčali kako bi je razdvojili od njega, a zatim je hitno i izvedena iz Bele kuće.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Deset u pola

23.01.2024 22:25

Vas dvoje ste zastitni znak svih rijalitija ha ha Brozovi

Milivoje

24.01.2024 03:13

Ona je u z4 lepo rekla,ili ce biti sa njom ili ce mu ona presuditi.Zenu treba pod hitno da vode u ludnicu,i da tamo ostane.Sramota je da mocnici u Srbiji kojima zakon ne moze nista,drze ovu psihopatu napolju i ugrozavaju ljudima privatnost i bezbednost.