MILJANA KULIĆ DISKVALIFIKOVANA IZ ELITE!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanična odluka Velikog šefa!

MILJANA KULIĆ DISKVALIFIKOVANA IZ ELITE!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom današnjeg dana Miljana Kulić je u više navrata imala sukobe sa Nenadom Macanovićem Bebicom. Kako je od ranih jutarnjih sati ona ulazila u sukobe sa njim tokom popodneva sukob je eskalirao te je Miljana nasrnula na Bebicu.

Zbog agresivnog ponašanja, Veliki šef je doneo hitno odluku da Miljana bude diskalifikovana iz Elite.

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić

 

Miljana Kulić sedela je u radionici sa Aleksom Erski o njenom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli. Podsetimo, Zola se diskvalifikovao svojevoljno iz rijalitija ,,Elita", nakon čega Miljana dobija informacije da ju je on ponovo izigrao i da se sve vreme lažno predstavljao tokom sezone. 

Kada je shvatila da je ponovo nasamarena, Miljana je počela da iznosi sav prljav veš o bivšem dečku, želeći da ga isprovocira, kako bi on napolju oštro reagovao. Međutim, Zola je odlučio da se posveti svom životu i nastupima po inostranstvu, što vrlo često objavljuje na svom Instagram profilu. 

- Ne mogu ja ništa loše da pričam za njega, prema meni je uvek bio korektan, dobar je prijatelj ali izgleda da za tebe nije. Pokušavam da shvatim ko je upravu a ko nije, mada teško je znati istinu. S obzirom na to da ti pričaš ovde činjenice znači da tu nešto ne štima u vašem odnosu. Dok god imaš nekog ko računa na tebe moraš da se uozbiljiš, dete mora da se izvede na pravi put. Nađi nekog pa rodi još jedno dete - rekao je Aleksa, na to se Miljana navodezala:

- I šta onda da oba deteta odrastaju bez oca. Pa on je mene ucenjivao da se diskvalifikujem odavde. Mi smo šest godina u vezi a on je samo tu kad mu odgovara i kad ima koristi -rekla je Miljana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
djole

23.01.2024 21:04

Konacno, trpeli su i ukucani i gledaoci

JA

24.01.2024 06:43

Muljana kao i uvek MULJA…..sa Colicem 6,5 godina ,a sa Macankovicem 1,8 meseci……sve je to ona lepo spakovala…….hahahaha