JANJUŠEVA MAJKA SVAKI DAN IDE NA GROB POKOJNOG SINA! Komšije svakodnevno gledaju tužne scene! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.01.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš se vratio u rijaliti, pa je njegova majka samo u kontaktu sa sinom Borisom, koji je napolju, otkriva komšija.

JANJUŠEVA MAJKA SVAKI DAN IDE NA GROB POKOJNOG SINA! Komšije svakodnevno gledaju tužne scene! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen,Instagram

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš vratio se na imanje nakon što je u Prijepolju sahranio brata Mihaila Janjuševića, a napolju je najteže njegovoj majci, koja svakodnevno obilazi sinov grob. Kako smo saznali, komšije u Prijepolju stalno gledaju tužne scene jer se Markova majka ne miri sa činjenicom da joj sina više nema. 

Foto: Republika.rs

Mihailo Janjušević

 

- Janjuš se vratio u rijaliti, pa je njegova majka samo u kontaktu sa sinom Borisom, koji je napolju. Mihaila je sahranila, Marko je u rijalitiju i to joj teško pada. Teško ide ta odvojenost. Ona svakodnevno ide na grob sina, komšije sve vide i to se stalno komentariše! Znate kako to ide u malim mestima - rekao nam je upućen komšija, koji je insistirao da mu ime ne objavljujemo. 

Foto: B. Jovanovic

Mihailo Janjušević grobno mesto

 

Podsećamo, Janjuševa majka Desanka isprva nije mogla da veruje da joj je sin preminuo, a informacije o tome je saznala iz medija.

- Nisam mogla da verujem, novinar me zove i kaže po Beogradu se šire priče da je Mihailo izvršio samoubistvo. Rekoh to nije istina, policija bi javila, baki pozlilo, krenula da kuka ja reko stani čekaj možda nije tačno. Posle kada su se nadležni organi oglasili shvatila sam šta se desilo, ali tek postepeno. Prvo sam bila u šoku, ali posle me je sve stiglo. Ne smem ni da vam kažem kako se osećam, ovo je kao san. Moj sin je trebalo da dođe za praznike, tako da sam van sebe  - pričala je skrhana Mihailova majka Desanka.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading