UROŠ SE SLOMIO ZBOG JANJUŠA: Pobegao da ga on ne vidi, pa grcao u suzama pred Miljanom Kulić!

Autor:

Zadruga

13.01.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanić se tokom boravka u Beloj kući veoma zbližio sa Markom, koji mu je zamenio očinsku figuru, pa ga je zbog toga i njegova tragedija mnogo potresla.

UROŠ SE SLOMIO ZBOG JANJUŠA: Pobegao da ga on ne vidi, pa grcao u suzama pred Miljanom Kulić!

Foto: Printskrin

Marko Janjušević Janjuš ušao je večeras u "Elitu" i saopštio takmičarima da je ostao bez brata zbog čega je zavladao muk.

On im se kratko obratio, nakon čega je otišao u pab sa Lepim Mićom, a za njim su krenuli i ostali cimeri da bi Janjušu izjavilli saučešće. 

Dok im je prepričavao kako je sahranjivao mlađeg brata, mnogima su krenule suze, a Uroš Stanić se potpuno slomio zbog svog dragog Janjuša, pa je pobegao u pušionicu, gde je pred Miljanom Kulić grcao u suzama. 

Kulićka je prethodno Marka sve ispitala za ćerku Krunu i porodicu, a on joj je ispričao kako su uglavnom boravili u Prijepolju jer je njegovim roditeljima mnogo lakše kada im dovede unuku.

 

Foto: Printskrin

Marko Janjušević kaže da se vratio u rijaliti jer je to njegov posao

 

Janjuš je sve vreme priča i kako se u rijaliti vratio jer on od toga živi i mora da nastavi sa svojim životom. Poredio se sa pevačima koji, kako je naveo, posle smrti nekog bliksog pre ili kasnije ponovo moraju da se vrate svom poslu, pevanju.

 
Podećamo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

Inače, Janjuš je napustio Elitu, kada mu je produkcija saopštila da je njegov mlađi brat izvršio samoubistvo, a Aneli Ahmić nije mogla ni da sluti šta se dogodilo, kao ni ostatak njegovim cimera sa kojima je živeo u Beloj kući, koji će večleras saznati pravu istinu.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

13.01.2024 10:14

Uroš nije plakao zbog Janjuša već zbog onog šta njega čeka. Janjuševa brat je bio gej i zato se ubio. Inače Janjuš nije govorio deset godina sa bratom posle saznanja da mu je brat gej.