ANELINA SESTRA UDARILA NA ENU JANJUŠEVIĆ! Hoće Janjušta za ZETA, želi da ga okrene protiv PORODICE!

Autor:

Zadruga

22.01.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić tvrdi da je Janjuš ludo zaljubljen u njenu sestru i da ga druge žene ne zanimaju.

ANELINA SESTRA UDARILA NA ENU JANJUŠEVIĆ! Hoće Janjušta za ZETA, želi da ga okrene protiv PORODICE!

Foto: printscreen/instagram/pink

Nakon pomirenja Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, oglasila se njena rođena sestra Sita Ahmić, pa udarila na Enu Janjušević, te istakla da bi želela da joj on bude novi zet. Po svemu sudeći želi da se što pre otarasi starog zeta Asmina Durdžića sa kojim je danima u ratu, te zaboravlja da Janjuš ima ženu i dete kod kuće.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Sita Ahmić hoće Janjuša za zeta briga je za Enu

Naime, Sita na početku rijalitija nije bila preterano oduševljena Janjušem, ali sad je promenila ploču, te ga na sva usta hvali, tvrdeći da je on smrtno zaljubljen u njenu sestru.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com, youtube.com/In Production Official, Shutterstock

Sita Ahmić tvrdi da će Janjuš oženiti njenu sestru Aneli

- Drago mi je da su se pomirili, smatram da se vole i tako treba da bude. Moram da kažem da se odavno videlo da je on zaljubljen u nju i da je stao uz nju kad god je bilo potrebno. Vidim da je iskren i to mi je jako drago, samo nek se vole - rekla je Sita.

Sita za bivšeg zeta nema reči hvale, te ga na sva usta pljuje i naziva lažovom, dok s druge strane ni on nju ne štedi.

Republika

Foto: ATAImages, Privatna arhiva, pink

Sita Ahmić u ratu sa bivšim zetom Asminom Durdžićem

Inače, Aneli Ahmić je pre nekoliko dana izvedena iz Elite, a kada se vratila na velelepno imanje u Šimanovcima, svima je ispričala kako Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević pokušavaju da joj oduzmu dete. Stanija se momentalno ogradila od ovih tvrdnji, pa otkrila da Aneli poziva na njen linč.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Stanija zaludela Asmina Durdžića, zbog nje je spreman na sve

- Tvrdili su da ja nekome branim da viđa dete, a danas tvrde da ja nekome oduzimam dete!? Dogovorite se gospodo sami sa sobom! Sita je prošle nedelje tokom uključenja u emisiju izjavila da ja branim Asminu da šalje novac i da viđa dete, za to joj ide tužba! A ove nedelje su prosuli priču da ja oduzimam nekome dete?! I za to im ide tužba - rekla je Dobrojevićeva.

Ubrzo se u prepucavanje uključio i otac deteta, Asmin Durdžić, koji je odlučio da se vrati na društvene mreže i tamo obelodani sve dokaze protiv porodice Ahmić, a prva na redu bila je Anelina sestra, Sita:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Asmin Durdžić danima ratuje sa Aneli i Sitom

- Slažem se da dete treba da bude pored majke, ali majka je u Eliti, a dete živi bez grejanja i tople vode u kući. Nema gde da se okupa. Kad sam ih molio za normalan odnos, Sita i Grofica nisu htele. I šta sad, Stanija je kriva što je mene podržala? Je li Stanija kriva što su su baka i tetka mog deteta mene najstrašnije vređale i pljuvale, što sam ja pobegao iz te nenormalne familije? Da li je Stanija kriva što Janjuš nosa sliku tuđe dece, umesto svoje Krune? - napisao je Asmin na svom storiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

23.01.2024 05:25

NE DIRAJ ENU...KOJA JE MORALNA, PAMRTNA, EMOTIVNO ODANA...ENA JE CARICA U SVAKOM POGLEDU...I SVE ŠTO ZARADI, NA BILO KOJI NAČIN, BILO BI MORALNO DA PREPIŠE KRUNI...ENA JE GENIJE I ZAISTA GA VOLI KAO ČOVEKA...GDE ČUO...GDE NE ČUO...ENA JE BUKVALNO ANĐEO U LJUDSKOM OBLIKU