PLAŠIM SE DA MI ANELI NE DIGNE AUTO U VAZDUH! Otac Maje Marinković raskrinkao Ahmićku, čeka ćerkin znak da je uništi!

Autor:

Zadruga

21.01.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli je muža zaboravila posle pet minuta, o njoj ne treba niko ništa da priča u pozitivnom smislu!

PLAŠIM SE DA MI ANELI NE DIGNE AUTO U VAZDUH! Otac Maje Marinković raskrinkao Ahmićku, čeka ćerkin znak da je uništi!

Foto: ATA Images, ST/Dragan Kadić, ST/P.Divac

Otac Maje Marinković Taki Marinković kaže da strahuje da će mu Aneli Ahmić iz Elite dići automobil u vazduh, s obzirom na to da nije u dobrim odnosima sa njegovom naslednicom. On tvrdi da je čuo da Ahmićka u spoljnom svetu zna na ovaj način da se sveti, pa je po svemu sudeći sada u pripravnosti.

Foto: RTV PINK printscreen

Taki Marinković

 

Aneli je muža zaboravila posle pet minuta, o njoj ne treba niko ništa da priča u pozitivnom smislu i da je pere. Znam mnogo toga o njoj, pokušava da kopira moju Maju, ali ne može da uspe u tome. Mora još mnogo u rijalitiju da prođe - počeo je Taki, pa je nastavio:

Foto: RTV PINK printscreen

Taki Marinković

 

- Progovoriću o svemu što znam o Aneli, ali čekam Majin znak, pa ću da je uništim. Ona je pikirala Janjuša jer je znala da je ženskaroš, sređivala se i tako ga je osvojila. Moja sadašnja drugarica, koja se družila sa Aneli mi je sve ispričala. Nije ona naivna, sklona je i paljenju automobila, pa se plašim da i meni ne zapali! Maja sa Stanijom nije imala problema, one se druže, ali Aneli je skroz van tog koša. Aneli nije pokušavala da se pomiri sa dečkom napolju, nego je gledala kako da napravi rijaliti priču i da nastavi dalje. Janjuš je tu kolateralna šteta i žao mi je što je u ovoj situaciji. Super je što se drži podalje, ali ona gleda kako na svaki način da ga smota. Nije mi jasno da je neko spreman da ostavi dete napolju zarad rijaliti priče, ali vam je jasno na šta su sve ljudi spremni zarad novca!

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sanja

21.01.2024 19:00

Evo elite iz Belog potoka. Jos jedan poltron starlete u penziji. Bolje leči ćerku od sutlijaša nego sto prozivaš tudju decu. Od tvoje ćerke gore nema niti će biti. Najobičnija profuknjača bila i ostala. Niko je ne shvata ozbiljno, svima služi za pražnjenje. Pozdrav čorbici "Cici"i Peci vijagri. Toliko je bogata da nije imala novca da se vrati iz Budve. Radi za sitnu lovu ali i to je previše jer Car je posle nje jedva uspeo da se izleči. Fuujjj

Melanija

21.01.2024 19:11

A, zbog koga ili čega ti je nedavno zapaljen auto. Tada nisi ni znao za Aneli. To da će ti ćerka doći glave, to stoji... Ali...