ANELI PREVARILA NACIJU, KORISTI SOPSTVENU ĆERKU DA DOĐE DO POBEDE: Njena majka tera dete da PROSI, interesuje ih samo novac?!

Autor:

Zadruga

21.01.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević je raskrinkala Aneli Ahmić, pa iznela na videlo sve njene laži.

ANELI PREVARILA NACIJU, KORISTI SOPSTVENU ĆERKU DA DOĐE DO POBEDE: Njena majka tera dete da PROSI, interesuje ih samo novac?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić je pre dva dana izvedena iz Elite, a kada se vratila na velelepno imanje u Šimanovcima, svima je ispričala kako Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević pokušavaju da joj oduzmu dete.

Stanija se momentalno ogradila od ovih tvrdnji, pa otkrila da Aneli poziva na njen linč:

- Tvrdili su da ja nekome branim da viđa dete, a danas tvrde da ja nekome oduzimam dete!? Dogovorite se gospodo sami sa sobom! Sita je prošle nedelje tokom uključenja u emisiju izjavila da ja branim Asminu da šalje novac i da viđa dete, za to joj ide tužba! A ove nedelje su prosuli priču da ja oduzimam nekome dete?! I za to im ide tužba! - rekla je Dobrojevićeva.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Facebook, ATAImages, Pixabay

Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

 

- Je l' ovo pozivanje na moj javni linč i spinovanje priče koja je čista laž i izmišljotina?! Nikakav postupak za oduzimanje deteta nije pokrenut, a i da jeste, opet nema veze sa mnom. To može samo Asmin! I nije ta sa "nikoju školu" pozvana zbog oduzimanja deteta ili izmišljene peticije nego zato što je ukrala auto! Mada je i to sitnica za nju s obzirom na to da se bavila kriminalnim radnjama, prenosila kofer, pa ekipu ocinkarila i neke na drugi svet poslala! I onda od takve pravite žrtvu preko mojih leđa?! Teško, gospodo, teško! - tvrdi ona za Informer.

Stanija je podsetila na to da je i sama Anelina majka izjavila da joj ćerka "šmrče nešto na nos".

- I to se radi u momentu kada Nikoja u rijalitiju izjavljuje da svaka majka smrče belo, a njena majka umetnica napolju takođe izjavljuje da je normalno da se danas svi malo "udare po nosu"?! I isto to dete teraju da prosi po autobusu? Ha, ha, ha! Nikada jaču podršku naroda nisam imala! I to pametnog, inteligentnog naroda, jer u priču "Stanija nekome oduzima dete" može da poveruje samo neka maloumna baba iz Pi*kovca koja ne zna ni da se potpiše! - rekla je starleta za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Deset u pola

21.01.2024 21:03

To je dio Bosanske kulture u kojima odrasli pokazuju naklonost prema djeci,odrasli daju djetetu za cokoladicu,zvaku,lizalo zavisno koliko imaju sitnisa u dzepu.To ja tako lijepa tradicija .Mozes dijete prvi put u zivotu vidjeti ali ako je slatko,brbljivo uvijek mu das za cokoladicu .Markica uvijek u dzepu ima za djecicu.Kakve gluposti djevojko pricas.Lazes o dijamantima koje kupujes na Ali expresu za par eurica.Mozda da uzmes nekog psihijatra ,treba ti pomoc

Glupost

21.01.2024 21:19

@Deset u pola - Svaki dan pročitam po neki redak ( novine, portali, knjiga ...) ali, veću glupost od ovog komentara nisam već dugo pričitao. Šta autor teksta hoće da nam kaže ?

Deset u pola

21.01.2024 23:43

@Glupost - Glupost_mnogi citaju ali ne razumjevaju..Kontas -

Peca

22.01.2024 00:10

Stano Stano, koja si ti opajdara...nisi više nikom zanimljiva, hvataš polovnjake zbog novca. Srozala si se ovog puta skroz. Fuuuj