U ELITU STIGLA INFORMACIJA O SMRTNOM SLUČAJU! Učesnici saopštene stravične vesti, ukućani zanemeli od šoka!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite je pročitala pismo i svima saopštila informaciju o smrtnom slučaju.

U ELITU STIGLA INFORMACIJA O SMRTNOM SLUČAJU! Učesnici saopštene stravične vesti, ukućani zanemeli od šoka!

Foto: Shutterstock

Današnji praznik Svetog Jovana Krstitelja, koji se obeležava širom Srbije, za učesnike rijalitija "Elite" nije bio dan kao svaki drugi. Umesto radosti i slavlja, Slađa Lazić i njena porodica suočili su se sa dubokom tugom zbog nedavne porodične tragedije. Na ovaj dan, Slađin stric je izgubio život, ostavljajući iza sebe neizbrisivu tugu koju će porodica teško prebroditi.

Slađa Lazić, jedna od učesnica "Elite", nije krila svoju tugu i bol. Čitajući čestitke koje je dobila od svojih bližnjih povodom slave, nije krila knedlu u grlu, a posebno ju je pogodila fraza "Srećna slava", koju je doživela kao tešku ironiju u trenutku kada je njena porodica suočena sa gubitkom.

 

- Ja ću pročitati samo jednu čestitiku, na današnji dan mi je poginuo stric tako da mi ovo baš i nije lep dan. Slađo, srećna ti slava, budi kao i uvek svoja, mi smo dobro , nemoj da se brineš i uz tebe smo, Hugo je dobro, tako da samo budi vesela - rekla je Slađa.

I pored duboke tuge koja je obuzela Slađu i njenu porodicu, čestitka koju je pročitala pružila im je makar mali trenutak utehe. Poruke podrške, poput one u kojoj je naglašeno da je Hugo dobro i da su uz nju, donose toplinu i ljubav u teškim trenucima.

Slađa je istakla da je ovo jako tužan dan za njenu porodicu, naglašavajući da joj nije lako kada neko izgovori reči "Srećna slava", jer trenutno nema prostora za radost u njihovim srcima.

Ova tragična vest duboko je potresla sve učesnike "Elite", ali je istovremeno podsetila na važnost ljubavi, podrške i zajedništva u teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading