UČESNICA ELITE POSTAJE MAJKA: Uživo u programu saopštila vesti!

Autor: P. R.

Zadruga

04.01.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muk u Beloj kući!

UČESNICA ELITE POSTAJE MAJKA: Uživo u programu saopštila vesti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kako smo nedavno zakorači u novu godinu, mnogi od nas razmišljaju o novogodišnjim odlukama i promenama koje žele da sprovedu u svojim životima. Upravo o tome su nedavno govorili i učesnici rijaliti programa "Elita", međutim, priznanje jedno takmičarke je sve pristune za crnim stolom ostavilo bez teksta.

Naime, Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, priznala je uživo u programu da bi u novoj godini volela da se ostvari u ulozi majke, i to sa svojim misterioznim partnerom kojeg je upozanala ovog leta.

Ja zapravo nemam odluke, ja sam prepuštena sudbini i Bogu. Ja samo mogu da poželim, što se tiče moje najveće želje jeste to da se ostvarim kao majka. Ja kada izgovorim neku želju meni se to stvarno ostvari, to će biti ove godine ili sledeće. Ljudi misle da mogu mene nečim da povrede, ali ja sam blindirana! Želim da zatrudnim sa mojim partnerom, u kog sam se zaljubila letos. Sve je na mestu... Rodiću mu sina - istakla je Slađa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić postaje majka Elita

Podsećanja radi, nedavno je došlo do iznenadnog verbalnog okrašaja između Miljane Kulić i Slađe Lazić, a zbog njihovih sočnih uvreda orilo se celo imanje u Šimanovcima. Međutim, u jednom trenutku, kontroverzna Nišlijka je svoju cimerku nazvala prostitutkom, a zatim uživo u programu rijaliitja "Elita" istakla da svoje usluge navodno naplaćuje 300 evra.

Ti si jadna, 300 evra bez glave, to ti je cena - vikala je Miljana kroz kuću, dok je Lazićeva sve vreme pokušavala da je nadjača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading