ZBOG OVOGA SU MILJANA I ZOLA POBEGLI IZ ELITE?! Sramno pokušali da UCENE produkciju, pa završili na ulici (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

04.01.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo snimak haosa na imanju u Šimanovcima!

Na društvenim mrežama nedavno se proširila nezvanična informacija da su učesnici rijalitija "Elita", Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, samoinicijativno napustili imanje u Šimanovcima. Produkcija se još uvek nije zvanično oglasila povodom ovoga, te sve treba uzeti sa rezervom. Ipak, spekulacije su masovne, a mnogi pokušavaju da dokuče pravi razlog ovog poteza novo-starog para.

Međutim, sada je na internetu isplivao snimak jednog razgovora, tokom kojeg Čolić izražava svoje nezadovoljstvo što mu nije bio obezbeđen alkohol tokom žurke, na kojem je sramno insistirao.

- Kada Zola nešto traži, odmah treba da mu se stvori - rekao je Čolić.

- Ma, znam - odgovorila je Miljana. 

- Ja mogu bez svega, i bez mame i tate mogu - rekao je Zola, te besno nastavio:

- Nema greške kod Zole kad popije, može da bude samo jače i bolje!

Republika

Foto: printscreen

Miljana i Zola pobegli iz Elite?

Podsećanja radi, nakon što su se pojavile vesti o navodnom bekstvu Miljane i Zole, društvene mreže su eksplodirale reakcijama fanova. Mnogi su izrazili šok i nevericu, dok su drugi spekulisali o mogućim razlozima njihovog navodnog bega. Ova neočekivana situacija izazvala je lavinu komentara i spekulacija među pratiocima rijalitija.

Nego, je l' bilo kakvo pismo jutros da su Miljana i Zola na poštedi ili su napustili rijaliti, s obzirom na to da ih od sinoć nakon što nisu ispoštovani za alkohol nema nigde u kadru - glasila je poruka koja se pojavila na društvenoj mreži Instagram, bacajući sve u rebus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivan

04.01.2024 10:57

Vatice se oni. Otisli Bosi cestitati NG i Bozic, pa traziti odobrenje za vezu