UČESNICI ELITE SEVNULE GRUDI: Nastao MUK u Beloj kući!

Autor: P. R.

Zadruga

10.01.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spala joj "blinda"!

UČESNICI ELITE SEVNULE GRUDI: Nastao MUK u Beloj kući!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta Slađa Lazić, poznatija pod svojim nadimkom Poršelina, u septembru prošle godine se ponovo uselila na imanje u Šimanovcima i tako postala deo "Elite", nove sezone rijalitija na ružičastoj televiziji. Inače, njena učešće u ovom formatu propraćena su i više nego slobodnim ponašanjem, budući da je Užičanka, malo je reći, puna sebe.

Inače, Lazićevoj neretko pođe za rukom da zabezekne javnost svojim ponašanjem, ali i izjavama koje su uglavnom skandalozne, što je bio slučaj i kada je pričala o svojim najvećim blamovima koje je doživela za života.

- Najveći blam kad sam bila na moru sa Majom i tad sam uradila grudi, izlazim ja iz vode i kako sam izašla zavodljivo vidim ljudi me gledaju i drugarica mi kaže: "Kupaći ti se skroz digao, sve ti se videlo". Imam još jedan blam kad sam bila u prodavnici i skinula se gore da obučem majicu, a ja skinula i donji deo i sve se videlo, znači haos! Takođe kad mi drugarica došla sa nekim krš autom, ja ušla i stavila kesu na glavu da me ne snimi unutra, mene bio blam da sedim u tako lošem autu - rekla je Slađa tokom porodičnog sastanka u "Eliti".

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Slađa Lazić

Podsećanja radi, Slađa Lazić je nedavno pred kamerama javno priznala da onaniše na samu sebe, jer za sebe smatra da je "najveća riba" koja je kročila nogom u Šimanovce.

Je*i ga, kad mi neko kaže da sam zaljubljena u sebe, ja u sebi svr*avam! Ja na sebe stvarno svr*avam... Ja sam toliko se*ksi, ne može ništa na ovom svetu da me poremeti, ni druga žena, ma ništa... Koliko sebe volim, svaku paru na sebe potrošim! Baš svr*avam na sebe, života mi, ja znam da sam ja prepi*ka! Mene niko ne može da ubedi u suprotno - pričala je Lazićeva pred kamerama jednom prilikom i šokirala javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading